Τα νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. και ο πρώτες σκέψεις

Πραγματοποιήθηκα χθες (9/7) βράδυ η Γενική Συνέλευση της Δόξας Λευκάδας,στην οποία, εγκρίθηκε ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της Διοίκησης, ενω αντικαταστάθηκαν τα μέλη που ήταν ανενεργά από τους Ξενοφώντα Γράψα, Γιώργο Γεωργάκη και Σπύρο Μικρώνη.

Πρωταρχικός στόχος της Διοίκησης είναι η οργάνωση του σωματείου και η συνέπεια σε όλους τους τομείς,  ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τον Νίκο Βουρνά και η υλοποίηση των εισηγήσεων του. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οσον αναφορά τους παίκτες όπως έχουμε αναφέρει ξανά στη Δόξα επιθυμούν αρχικά την παραμονή τεσσάρων παικτών, οι οποίοι αποτελούσαν και τον περσινό κορμό.  Επειτα στο στόχαστρο έχει μπει και ένα 5άρι το οποίο αγωνιζόταν τη σεζόν που πέρασε στην A2, με την ομάδα του μάλιστα να διαγράφει εξαιρετική πορεία.

Τέλος,  στη Δόξα ελπίζουν για ακόμα μία χρονιά στη θετική ανταπόκριση του κόσμου καθώς δεν είναι λίγε οι φορές που οι Λευκαδίτες έχουν δείξει την αγάπη τους στην ομάδα.