Το γήπεδο γέμισε… πλημμυρίζοντας χαρά το «Χαμόγελο του παιδιού»! Η γιορτή της Πελοποννήσου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με παίκτες, προπονητές και κοινό να περνούν ένα ευχάριστο απόγευμα, γεμάτο διασκέδαση, πλάκες και όμορφο θέαμα.

Τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Τρίπολης καλωσόρισε ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Σμυρνιώτης, ενώ αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Αναπληρωτής καθηγητής τμήματος οργάνωσης διαχείρισης αθλητισμού, Γιαννης Δουβής.

Με τη σειρά του, ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης ευχήθηκε το All star game Πελοποννήσου να συνεχιστεί και να γίνει θεσμός, ενώ τέλος ο εκπρόσωπος του «Χαμόγελου του παιδιού», Γιάννης Λαμπρόπουλος ευχαρίστησε όσους παρευρέθησαν τονίζοντας πως όλοι πρέπει να βοηθήσουμε για να μην σβήσει το χαμόγελο του παιχνιδιού.

Αμέσως μετά ακολούθησε η βράβευση του Παναγιώτη Γιαννάκη, με το γήπεδο να αποθεώνει όρθιο και τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ο διαγωνισμός καρφωμάτων άνοιξε τη γιορτή με τους Αλέξη Ράπτη, Φώτη Λαμπρόπουλο,  Δημήτρη Κατιάκο και Μύρωνα Παπαδάκη να προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις, ενώ… βαθμολογητές τους ήταν οι τέσσερις προπονητές του All star game.

Ράπτης  και Λαμπρόπουλος διαγωνίστηκαν σε έξτρα καρφώματα, αφού οι δύο τους ισοβάθμησαν,  με τον παίκτη του Αργους να είναι τελικά αυτός που οδηγήθηκε στον τελικό κερδίζοντας στα σημεία τον Φώτη Λαμπρόπουλο.
Στον τελικό, Παπαδάκης και Ράπτης έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και με τους δύο παίκτες να χρησιμοποιούν τη βοήθεια του… κοινού!! Τελικά, ο γκαρντ του Αρκαδικού είναι αυτός που επικράτησε στο νήμα, βγαίνοντας νικητής του διαγωνισμού.

Τελικός
Παπαδάκης 40 +39
Ράπτης 40 + 38

Διαγωνισμός τριπόντων! Εκεί διαγωνίστηκαν οι Αγγελος Τσάμης, Γιώργος Κοψαύτης, Γιώργος Πετρόπουλος, Σωκράτης Γκιζόγιαννης και Νίκος Χατζής, με τους δύο παίκτες της Α1 να είναι τελικά αυτοί που οδηγήθηκαν στον τελικό!

Αφού όμως πρώτα είχε προηγηθεί η ένσταση του γκαρντ του Ηλυσιακού μετά το λάθος που έγινε στο μέτρημα των πόντων με αποτέλεσμα να διαγωνιστεί στον τελικό ο Κοψαύτης!!!
Ο Τσάμης όμως είχε άλλη…  άποψη ως νικητής της πρώτης φάσης του διαγωνισμού. Ο παίκτης του Κολοσσού ρώτησε πόσους πόντους έβαλε, ο παρουσιαστής του All star game του απάντησε «12» και εκείνος αναφώνησε «Ωραία. Αρα εγώ νίκησα»!!!

Τρίποντα:

Τσάμης 12
Κοψαύτης  9
Πετρόπουλος 8
Γκιζόγιαννης Σ.  9
Χατζής 10

Τελικός:

Τσάμης 19
Χατζής 13

 Τα παιδία παίζει!!!

Οσον αφορά το παιχνίδι απλά δεν χωρούν πολλά λόγια!! Ολοι προσπάθησαν να προσφέρουν θέαμα με τις περισσότερες φορές να το πετυχαίνουν!
Η λευκή ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο παρκέ, παίρνοντας από το ξεκίνημα τα ηνία (11-7, 30-23, 35-42), τα οποία και διατήρησε καθ΄ όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, για να πάνε δύο ομάδες με τη μέγιστη διαφορά στα αποδυτήρια (63-52).

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και η αρχή της τρίτης περιόδου με τη διαφορά να φτάνει στο +12 (70-58). Από εκείνο το σημείο όμως, η μπλε ομάδα με … προστάτες τον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη και Νίκο Αργυρόπουλο έκανε επιμέρους σκορ 22-1, μειώνοντας τη διαφορά στον πόντο (80-81), για να τελειώσει το δεκάλεπτο (86-87).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ για να έρθει το ματς στα μισά της περιόδου στα ίσια (99-99). Για πρώτη φορά η μπλε ομάδα πέρασε μπροστά στο σκορ πριν από τη λήξη του παιχνιδιού (108-107), ενώ και πάλι λίγο πριν το τέλος οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες (!14-114). Κάπου εκεί έλαβε… δράση ο ένας εκ των διαιτητών! Ο Ταβουλαρέας πήρε τη μπάλα από τα χέρια του Αργυρόπουλου και επιχείρησε να σουτάρει τρίποντο!!!  Ο Σημαιόπουλος αστόχησε στο σουτ δύο πόντων στα 20”, ενώ ο Γιώργος Κοψαύτης στην τελευταία επίθεση κέρδισε το φάουλ και με δύο βολές έκανε το 117-114.