Τα παλικάρια από το Ρότερνταμ! (2η αγ. ομίλων Europa League)

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Πολύ καλό το διήμερο που μας πέρασε, με 3/4 επιλογές μας να επαληθεύονται! Από ατυχία δεν πιάσαμε το απόλυτο! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League!

defencebet_infobasket_betroomCelta de Vigo – Παναθηναικός: Η Θέλτα δεν είχε ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν (ελέω και των απουσιών) αλλά δείχνει να συνέρχεται. Απουσίες ακόμα υπάρχουν (πχ Beauvue, Orellana) αλλά υπάρχουν άξιοι αντικαταστάτες (πχ Rossi, Guidetti). Ο Παναθηναικός έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν στο πρωτάθλημα αλλά το Σάββατο είχε την πρώτη απώλεια (0-0 με Παναιτωλικό). Στην Ευρώπη, ήταν άριστος στα προκριματικά αλλά στην πρεμιέρα των ομίλων με αντίπαλο τον Άγιαξ δεν έδειξε ανάλογο πρόσωπο (ήττα 1-2). Για το παιχνίδι με τη Θέλτα έχει και απουσίες στο αμυντικό κομμάτι (πχ Hult, Mesto). Νομίζω πως οι απουσίες θα παίξουν τον ρόλο τους, ειδικά οι απουσίες του Παναθηναικού. Βλέπω over 2,5 (2,00).

AFC Ajax – Standard de Liege: Προβλημάτιζε ο Άγιαξ μέχρι πριν 3 εβδομάδες περίπου (κυρίως αμυντικά), πλέον τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Επιθετικά είναι σταθερός, έχει λύσεις. Η Σταντάρ έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα Βελγίου (2η 15β.), ενώ στην πρεμιέρα του Europa το παλεψε στο εντός 1-1 με τη Θέλτα. Το καλό κομμάτι της Σταντάρ, όπως και του Άγιαξ, είναι η επίθεση. Νομίζω πως το g/g (1,90) θα επιβεβαιωθεί.

SK Fenerbahce – Feyenoord Rotterdam: Η χρονιά για τη Φενέρ ξεκίνησε άσχημα, απολύθηκε ο κόουτς Περειρα, ήρθε ο Άντβοκατ μήπως και βελτιωθούν τα πράγματα αλλά κι αυτός δεν έχει καταφέρει πολλά. Η Φεγενορντ είναι σε εκπληκτική κατάσταση, μετρά 7 νίκες σε 7 αγώνες στο πρωτάθλημα Ολλανδίας ενώ και στην πρεμιέρα του Europa κέρδισε με 1-0 στην έδρα της την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Θεωρώ πως η Φέγενορντ θα πάρει αποτέλεσμα μέσα στην Τουρκία. Το Χ2 (1,83) ή το 2 (4,00) αξίζουν. Εγώ προσωπικά θα ρίσκαρα και στο σκέτο διπλό.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο ΕΔΩ, περισσότερες εκτιμήσεις από το Κουπόνι του Πέμπτης στο DefenceBet.com

Eύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε