Τα πεπραγμένα των Ελλήνων του NCAA

Κακό ήταν το διήμερο που πέρασε για τους Ελληνες του NCAA, καθώς οι τρεις από τους τέσσερις που αγωνίστηκαν έφυγαν από το παρκέ ηττημένοι, χωρίς να έχουν καλή απόδοση.

Τράιαν Ηλιάδης

Δεν ήταν στα… καλύτερά του, αλλά βοήθησε το Ολντ Ντομίνιον να νικήσει το Ιστ Καρολάινα με 63-58, έχοντας 7 πόντους, 2/2 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη σε 36 λεπτά.

Μάικλ Μπιζούκας 

Την πρώτη του ήττα γνώρισε το Μισούρι Στέιτ του Μάικλ Μπιζούκα, από το φορμαρισμένο Οραν Ρόμπερτς (63-68). Ο ομογενής γκαρντ έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα (34 λεπτά) και είχε 7 πόντους, 1ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο αλλά ήταν άστοχος στις βολές (2/6). Είχε ακόμα 2/3 σουτ εντός πεδιάς και 2 λάθη.

Αλεξ Βουγιούκας

Ο Ελληνας σέντερ έμπλεξε από νωρίς με τα φάουλ και δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στην ήττα του Τέξας/Σαν Αντόνιο από το Σαν Χοσέ Στέιτ με 72-66. Συνολικά πρόλαβε να παίξει 14 λεπτά, έχοντας απολογισμό 0/1 δίποντο, 1 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 1 λάθος.

Τζέιμς Λούπος

Από βασικός έχει βρεθεί στην άκρη του πάγκου… Τα ξημερώματα της Πέμπτης αγωνίστηκε μόνο 3 λεπτά στην ήττα του Νέιβι από το Μέριλαντ-Ιστερν με 59-46. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχασε ένα σουτ και υπέπεσε σε ένα λάθος.