Τα Πεύκα, η σπουδαία νίκη και ο… Αραβας πρίγκιπας

TsakasΤελικά ο Αραβας πρίγκιπας δεν βρήκε ποτέ το δρόμο προς τα Πεύκα, ωστόσο οι Μαχητές Δόξας θα πορευτούν και χωρίς αυτόν στο βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής. Αλλωστε, μετά τη νίκη επί του Αίαντα Ευόσμου και το μηδενισμό της Λιβαδειάς στο Αιγάλεω, ένα παράθυρο άνοιξε για την ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Εστω κι αν στα Πεύκα δεν κάνουν λόγο για αυτό…

«Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ομως το πιο σημαντικό ήταν ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα καταφέρνοντας να ξεπεράσει προβλήματα όπως η απουσία τριών βασικών μας παικτών, την αλλαγή γηπέδου (ουσιαστικά παίζαμε εκτός έδρας) και φυσικά την αντίπαλη ομάδα, την οποία δεν είχαμε κερδίσει στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις μας» τόνισε ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Ολα τα παραπάνω για μένα αποτελούν ένα σημαντικό μήνυμα για το μέλλον της ομάδος μου και αυτό γιατί δείχνουμε βελτίωση τόσο στον τρόπο που αγωνιζόμαστε, όσο και στον τρόπο που απαιτούμε τη νίκη. Εμείς συνεχίζουμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς και ταυτόχρονα δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση. Θα προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες νίκης που μας αναλογούν» συνέχισε ο προπονητής των Μαχητών Δόξας Πεύκων αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι με τον Πιερικό Αρχέλαο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η νίκη επί του Αίαντα Ευόσμου αφιερώθηκε από τους παίκτες στον Σπύρο Λευκαδίτη, που έχασε πρόσφατα την αγαπημένη του γιαγιά.