Τα πορτοκαλί… έκλεψαν την παράσταση

Karrueche Tran_orangeΤα “κακά” παιδιά της παγκόσμιας μουσικής σκηνής Justin Bieber και Chris Brown βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, όχι όμως για να ξεσηκώσουν τα πλήθη με τις φωνητικές τους ικανότητες. Αλλά για να δείξουν ότι πέρα απ’ τη μουσική, το… κατέχουν και με το μπάσκετ! Κάτι που έδειξε να γνωρίζει σε καλό βαθμό κι ο Snoop Dogg!!!

Οι σταρ της μουσικής, μαζί με άλλους διάσημους έδωσαν το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο LA κι εκεί ξεδίπλωσαν τα μπασκετικά τους ταλέντα, αλλά και πάλι δεν έλειψαν οι εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπό τους. Και φυσικά κανείς τους δεν είπε όχι σε κάποια φωτό με τους θαυμαστές τους, δίχως να λείπουν και οι… συγκινητικές στιγμές, όπως όταν μία θαυμάστρια του Bieber έβγαλε μαζί του μία selfie κι αμέσως έβαλε τα κλάματα!!!

Ο Bieber μάλιστα φρόντισε εκτός από αυτόγραφα και selfies με τις θαυμάστριές του να δείξει ότι κάτι ξέρει κι από μπάσκετ, αφού τόσο στο ζέσταμα, όσο και στη διάρκεια του ματς έκανε εξαιρετικές ντρίπλες κάτω απ’ τα πόδια, αλλά κι ένα καλό κάρφωμα αποσπώντας τα χειροκροτήματα και τα πειράγματα των υπολοίπων. Εκείνοι, πάντως που κέρδισαν τα πιο πολλά βλέμματα ήταν ο Chris Brown κι η σύντροφός του Karrueche Tran, που “έσκασαν μύτη” στην εκδήλωση στα… πορτοκαλί. Τόσο το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, όσο και τα παπούτσια του ήταν στο ίδιο ακριβώς χρώμα, ενώ κι η sexy σύντροφός του φρόντισε ώστε το δερμάτινο φόρεμά της να έχει ανάλογη χρωματική διάθεση, κεντρίζοντας τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού…

 bieber_dunk Snoop Dogg bieber-brown
bieber_selfie-girl brown_layup
bieber-brown1 brown_car-shoes

 

 

Πηγή φωτογραφιών Twitter/Instagram/Facebook