Τα πρώτα πλάνα για τη νέα σεζόν

Συνάντηση είχαν το βράδυ της Τρίτης τα μέλη του Κοροίβου θέτοντας επί τάπητος τα πρώτα πλάνα για τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Β΄ Εθνική.

Γίνονται προσπάθειες να εισχωρήσουν νέα πρόσωπα στην ομάδα και να ενισχύσουν το τμήμα. Άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν στο σύλλογο από οποιοδήποτε πόστο, ώστε αυτός να ανανεωθεί και να γίνει ακόμα πιο δυνατός. Οι επαφές θα συνεχιστούν και στη Γ.Σ. της προσεχούς Δευτέρας το τμήμα μπάσκετ αναμένεται ενισχυμένο

Οι ιθύνοντες της ομάδας διατύπωσαν τις σκέψεις τους, οι οποίες έχουν να κάνουν με μια ιδιαιτέρως προσεγμένη οικονομική πολιτική, με το μπάτζετ να κυμαίνεται λίγο πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας. Στόχος για τον σύλλογο της Αμαλιάδας είναι αρχικά η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και από κει και μετά η κατάκτηση της υψηλότερης θέσης.

Χωρίς αλλαγές θα προχωρήσει η ομάδα όσον αφορά το τεχνικό τιμ. Ο Βασίλης Νιπεργιάλης παραμένει στον πάγκο, ενώ δίπλα του θα έχει τον Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο, ο οποίος θα έχει υπό την καθοδήγησή του και το παιδικό τμήμα.

Ήδη, εδώ και δύο εβδομάδες περίπου γυμνάζει τους παίδες του συλλόγου, έτσι ώστε τη νέα σεζόν να είναι έτοιμοι από κάθε άποψη. Όσο για τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με τις πρώτες επαφές που έχουν γίνει, είναι πιθανό να συνεργαστεί ξανά με τον Κόροιβο, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει το πόστο που θα έχει.

Οσον αφορά το ρόστερ έχουν ήδη υπάρξει κάποιες επαφές με τους παίκτες της περσινής χρονιάς. Παράλληλα, θα γίνουν και οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις, με παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Φυσικά, θα δοθεί ακόμα περισσότερο χρόνος συμμετοχής στα νεαρά παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, όπως ο Ανδρέας Μπεκρής, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε συνολικά 57 λεπτά συμμετοχής και πέτυχε και 12 πόντους, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος, ο Φώτης Κλάδης και ο Νίκος Δημάκος.

Πηγη: www.asist.gr