Τα τουρνουά “3 οn 3” σε Σκύδρα, Αγρίνιο

H Σκύδρα και το Αγρίνιο φιλοξένησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (29-30 Σεπτεμβρίου) τα Τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ. Στο τουρνουά της Σκύδρας συμμετείχαν συνολικά 544 παιδιά (416 αγόρια και 128 κορίτσια) και νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Ζήμνας, ενώ στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής αναδείχθηκε ο Γεώργιος Κολοβός.

Στο τουρνουά στο Αγρίνιο συμμετείχαν συνολικά 388 παιδιά (328 αγόρια και 60 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Χρήστος Αντωνίου (Δημοτικό) και ο Σωκράτης Ναούμης (Γυμνάσιο – Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές ήταν οι Βασίλης Καρυώτης (Δημοτικό) και Γιάννης Κατσούδας (Γυμνάσιο – Λύκειο). Στους διαγωνισμούς παραβρέθηκε και έκανε τις απονομές ο Κώστας Νικάκης, μέλος ΔΣ ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.