Basketball Player's ShadowTo αγωνιστικό κενό έδωσε την ευκαιρία στις ομάδες για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και να διορθώσουν τυχόν αδυναμίες τους.

Ο Νότης Κονδύλης κανόνισε φιλικό για την ομάδα του με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης (16/11), ενώ και στα μέσα τις εβδομάδας θα ξανατεστάρει τους παίκτες του επί του Λαυρίου (20/11).

Μέχρι το Γαλάτσι ταξίδεψε η Κύμη, ώστε να δώσει ένα δυνατό φιλικό. Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου, δεν αρκέστηκε σε τοπικές δυνάμεις καθώς θέλει να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις αδυναμίες της και έτσι βρήκε έναν ισάξιο κατηγορίας αντίπαλο (οι δυο ομάδες αγωνίζονται στην ιδία κατηγορία αλλά διαφορετικό όμιλο). Έτσι και οι δυο προπονητές μπόρεσαν να σχεδιάσουν τακτικές και να προπονηθούν κατάλληλα εκατέρωθεν απέναντι σε δυνατό αντίπαλο.

Φιλικό τζάμπολ έγινε και στο Ηράκλειο της Κρήτης με τους δυο εκπροσώπους του στη γ εθνική να έρχονται για ακόμα μια φορά αντιμέτωποι. Το διαφορετικό σε αυτή την αναμέτρηση ήταν η νίκη του Εργοτέλη με 86-69, μέσα στο Μελίνα (στο πρόσφατο τοπικό ντέρμπι πήρε το κίτρινο φύλλο αγώνα στην Αλικαρνασσό). Παρόλα αυτά ο Μανόλης Δημητριάδης δεν ανησύχησε για το αρνητικό αποτέλεσμα του Ηροδότου, μιας και το συγκεκριμένο ματς, είχε περισσότερο πειραματικό χαρακτήρα για τον ίδιο.