basketball-image-free-images-misc-artistic-145002Μπορεί να υπήρξε διακοπή στη ροή των αγωνιστικών της Γ’ εθνικής αυτό το σαββατοκύριακο (16-17/11), λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου, παρόλα αυτά οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας δεν έμειναν μακριά από τα παρκέ.

Στο Αγρίνιο, η ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη στις εθνικές κατηγορίες δούλεψε τις αδυναμίες απέναντι στον, Χαρίλαου Τρικούπη. Μάλιστα το σύνολο του Γιάννη Διαμαντάκου εκτός από την επικράτηση με 56-46, είχε την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε αρκετά πράγματα, τα οποία θα του χρησιμεύσουν στο παιχνίδι με το Κορωπί την ερχόμενη Κυριακή (24/11).

Τις φανέλες τους φόρεσαν και στην Καλαμάτα, με την ομώνυμη ομάδα να δοκιμάζεται επί Ακάδημου. Τα «παιδιά» του Δημήτρη Αβδάλα δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα επί των αντιπάλων τους επικρατώντας εύκολα με 35 πόντους διάφορα. Παρόλα αυτά ο σύλλογος συνεχίζει την σκληρή δουλεία, ώστε να επιστρέψει στις επίσημε νίκες στο εκτός έδρας ματς με τον Έσπερο δυο εβδομάδες μετά (Έχει ρεπό την 6η αγωνιστική).

Ευκαιρία για δοκιμή είχαν και ο Αλέξης Καρατζάς με τον Μιχάλη Ραχοβίτσα. Οι δυο τεχνικοί κανόνισαν οι ομάδες τους να συναντηθούν το Σάββατο (16/11) στα Πατήσια για ένα δυναμικό φιλικό. Όπως και στην πρόσφατη επίσημη συνάντηση τους (20/10), η Νίκη ήταν αυτή που επικράτησε με 70-66, όμως η διαφορά σε αυτή τη μεταξύ τους συνάντηση, ήταν στο ότι ο προπονητής του Σπόρτιγκ αυτή τη φορά δεν είχε το άγχος του αποτελέσματος, αλλά να τεστάρει και τους «μικρού» παίκτες του αλλά και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα εντός παρκέ.