Πόλις Καλλιθέας – Ένωση Ιλίου (Εθν.Αντιστασεως, 17:00)
Στην Καλλιθέα θα παιχτεί το μεγάλο στοίχημα της αγωνιστικής. Εκεί ο Πόλις θα υποδεχτεί το Ίλιον στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευτούν τη σιγουριά της έδρας, ώστε να κατακτήσουν τους δυο βαθμούς ενώ οι παίκτες του Φώτη Καρακώστα θα προσπαθήσουν να βρουν τον καλό τους εαυτό μέσα στο παρκέ και να πάρουν το «διπλό» Άσο ή δυο λοιπόν;

Λιβαδειά – Χαλκίδα (Λιβαδειάς, 17:00)
Με σχεδόν ένα μήνα δίχως θετικό αποτέλεσμα η Χαλκίδα το μόνο που επιθυμεί είναι να επιστρέψει από τη Λιβαδειά με τη νίκη. Οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι να επωφεληθούν της ευκαιρίας και των προβλημάτων των γηπεδούχων. Εκείνοι από μέρους τους βλέπουν το κάθε εναπομείναντα παιχνίδι ως πρόκληση που σε περίπτωση κατάκτησης του θα μπορέσουν να πάρουν ψυχολογικές ανάσες για τη συνέχεια.

Ψυχικό – Έσπερος Λαμίας (Ψυχικού, 17:00)
Μπορεί στα εκτός έδρας παιχνίδια του δεύτερου γύρου το Ψυχικό να τα έχει κάνει… μούσκεμα, στην έδρα του όμως κρατά για τα καλά το άτρωτο. Αυτό θέλει να συνεχίσει στο ματς με τον Εσπερο Λαμίας, ο οποίος μετά το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα δείχνει πιο δυνατός και έτοιμος να διεκδικήσει μια καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Ηρόδοτος – Αετός (Ν. Αλικαρνασσού, 14:00)
Ένα εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει ο Αετός στην Κρήτη επί του Ηροδότου. Οι «ροσονέρι» μετά από ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής, θέλουν να περάσουν εύκολα τον ουραγό του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου νότου και μάλιστα με την καλύτερη δυνατή διαφορά.

Πορφύρας – Εργοτέλης (Σαπλέα, 17:00)
Η γιορτινή ατμόσφαιρα που άνοιξε το παιχνίδι στο Λίντο του Εργοτέλη με τον Πορφύρα μάλλον έχει μείνει ως γλυκιά ανάμνηση, καθώς η επανάληψη δε βρίσκει τις δυο ομάδες τόσο χαμογελαστές. Με αρκετά προβλήματα εκατέρωθεν (από τη μια οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν εσωτερικές δυσκολίες και από την άλλη οι κρητικοί κατακεραυνωμένοι από τη Σάμο και με αμφίβολο μέλλον στο ρόστερ τους), θα συναντηθούν σε ένα αμφίρροπο ματς και θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον καθένα.

Νίκη Αμαρουσίου – Πολυκράτης Σπ.Λούη Αμαρ., 12:00)
Ματς έκπληξη θα διεξαχθεί στο κλειστό του Σπ. Λούης μιας και εκεί θα συναντηθούν οι δυο ομάδες με τη μεγαλύτερη εξέλιξη στο δεύτερο γύρο. Τόσο η Νίκης Αμαρουσίου όσο και ο Πολυκράτης έχουν δείξει θεαματική βελτίωση κατακτώντας τρία από τα τέσσερα ματς της επανάληψης. Τώρα απομένει να φανεί ποιος από τους δυο θα πάρει κεφάλι