Το αήττητο της έδρας του θέλει να διατηρήσει ο Ιωνικός, επικρατώντας στο ντέρμπι με τη Λιβαδειά στη Νίκαια. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει δυνατές μονομαχίες, καθώς οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη εναντίον του πρωτοπόρου και μέχρι την προηγούμενη Κυριακή αήττητου Παπάδου. Παρόλα αυτά το σύνολο του Δημήτρη Μισιακού θα έχει εκείνο που θα έχει τον πρώτο λόγο, μιας και για ακόμα μια φορά αναμένεται να έχει τη βοήθεια από τον “έκτο” παίκτη της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον κόσμο του.

Δυνατό παιχνίδι «ετοιμάζεται» να γίνει και στην Πεντέλη. Οι γηπεδούχοι έχοντας χάσει αρκετό έδαφος μέχρι στιγμής, θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τη βαθμολογική διαφορά και να επικρατήσουν εν τέλει, του δεύτερου Μίλωνα. Στα θετικά αποτελέσματα επιθυμεί να επιστρέψει ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Παπάδος. Εκτός απροόπτου οι Μυτιληνιοί δεν αναμένεται να βρουν ιδιαίτερη δυσκολία, ώστε να πραγματοποιήσουν το συγκεκριμένο στόχο επί της Παναγίτσας, ενώ ήδη γίνεται λόγος για τη διαφορά-ξέσπασμα που θα προσπαθήσουν να πάρουν.

Στη Σάμο ταξιδεύει το Κορωπί, προϊδεασμένο για τη σκληρή εντός έδρας αγωνιστική εικόνα του Πολυκράτη. Παρόλα αυτά θα παλέψει μέχρι τέλους για το «διπλό», ώστε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το τέταρτο ροζ φύλλο αγώνα θέλει να πανηγυρίσει ο Παπάγος στην Ιεράπετρα, ώστε σε περίπτωση στραβοπατήματος των πρωτοπόρων να επωφεληθεί της κατάστασης.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Πολυκράτης – Κορωπί
Ιεράπετρα – Παπάγου
Πεντέλη – Μίλωνας
Ιωνικός Νικαίας – Λιβαδειά
Παπάδος Γέρας – Παναγίτσα Χαλκίδας
Ρεπό ο Εργοτέλης