Με ντέρμπι ανοίγει η… αυλαία της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Η Ακράτα θα φιλοξενηθεί από τον Κεραυνό, στο τοπικό ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου νότου, ενώ παρόμοιο σκηνικό θα εξελιχτεί και στην ουρά. Η Καλαμάτα ψάχνει το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Λεωνίδιο.

Δύσκολο ντεμπούτο για τον Θανάση Λιόνα προβλέπεται το παιχνίδι της ΕΑΠ επί του Χολαργού, χωρίς όμως να προδικάζεται τίποτα πριν από το άκουσμα του τελικού σφυρίγματος . Εύκολο σχετικά απόγευμα θα έχουν Αγία Παρασκευή και Έσπερος ΑΟΠΑ στα εκτός έδρας παιχνίδια τους με Κρόνο Άγιου Δημητρίου και Τήρων αντίστοιχα και εντός ο Πορφύρας να κινείται στα ίδιο πλαίσιο δυσκολίας κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στο πρώτο ζευγάρι η ομάδα του Νίκου Χατζηπανηγύρη έχει απώτερο στόχο την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα, ενώ ο σύλλογος της Αλεξιωτήσσας σκοπεύει να πάρει ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα με όραμα την εκμετάλλευση κάποιου στραβοπατήματος των πρωτοπόρων. Την ίδια ώρα η Παναχαϊκή προσδοκά να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο δεύτερο γύρο, αντιμετωπίζει το Μίλων σε ένα αξιοπρόσεκτο παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της 14η αγωνιστικής:

Πορφύρας – Παναιτωλικός (Σαλπέα, 17:00)
ΕΑΠ – Χολαργός (ΕΑ Πατρών, 17:00)
Κεαρυανός Αιγίου – Ακράτα ( Αιίγου, 17:00)
Μίλωνας – Παναχαϊκή (Μίλωνα, 17:00)
Κρόνος Αγ. Δημητρίου – ΚΑΠ (Αγ. Δημητρίου, 17:00)
Τήρων Αγ. Θεοδώρων – Εσπερος ΑΠΟΑ (Αγ. Θεοδώρων, 17:00)
Καλαμάτα – Λεωνίδιο (Τέντας, 17:00)