Τελευταία ευκαιρία για ανατροπή

Το «καυτό» διήμερο για τον Βόλο(σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο) ξεκινάει από σήμερα με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Αμπελώνα το οποίο και ανοίγει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής. Οι Βολιώτες έχουν μια τελευταία μεγάλη ευκαιρία να απειλήσουν τον πρωτοπόρο ενώ η ομάδα της Λάρισας σε περίπτωση νίκης «αγκαλιάζει» τον τίτλο του πρωταθλητή. Στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει ο Αμπελώνας με τρείς πόντους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα οποία θα γίνουν κανονικά Κυριακή, αρκετά ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση της Μακάμπη με τη Μεταμόρφωση Βόλου όπου με νίκη οι Θεσσαλονικείς θα είναι πλέον πολύ κοντά τη κατάκτηση της παραμονής τους. Τον ίδιο στόχο διεκδικεί και το Άργος Ορεστικό κόντρα στον Αριστοτέλη Επανομής όπως και η Κρύα Βρύση κόντρα στον «συγκάτοικο» της Αετό Κιλκίς.

Ο Αιγινιακός αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Αξιούπολη παίρνοντας έτσι δυο πολύτιμους βαθμούς ενώ άλλη μια νίκη που θα τον διατηρήσει «ασφαλή» θα διεκδικήσει ο Ηρακλής Κοζάνης μέσα στην Έδεσσα. Να ξεπεράσει τον μαχητικό του αντίπαλο χωρίς προβλήματα θέλει ο Φοίνικας Λάρισας στον αγώνα με τον Πρωτέα Γρεβενών.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο 02/04

Νίκη Βόλου – Αμπελώνας  (Ν. Ιωνίας, 18:00)

Κυριακή 03/04

Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης – Αετός Κιλκίς   (Κρ. Βρύσης, 18:00)
Αιγινιακός – Αλεξ. Αξιούπολης   (Αιγινίου, 18:00)
Αργος Ορεστικό – Αριστοτέλης Επανωμής   (Αργος Ορεστικού, 18:00)
Μακάμπη – Μεταμόρφωση Βόλου   (ΕΑΚ Σταυρούπολης, 18:00)
Πρωτέας Γρεβενών – Φοίνιξ Λάρισας   (Γρεβενών, 18:00)
Πανεδεσσαϊκός – Ηρακλής Κοζάνης   (Εδεσσας, 18:00)