Τελικός Europa League στο Σεντ Γιάκομπ Παρκ και στο BETroom!

europaleagueΚαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Ο τελικός του Europa League θα διεξαχθεί στο Σεντ Γιάκομπ Παρκ όπου η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Σεβίλλη. Πάμε να δούμε την εκτίμηση μας αναλυτικά.
Η Λίβερπουλ τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλο με αντιπάλους Μπορντό, Ρούμπιν Καζάν, Σιόν έχοντας 2 νίκες και 4 ισοπαλίες με 5/6 under 2.5. Στην συνέχεια απέκλεισε στην φάση των 32 την Αουργκσμπουργκ (0-0/1-0). Στον αγγλικό εμφύλιο κατάφερε να αποκλείσει την Μάντσεστερ Γιουν (2-0/1-1) και να παίξει αντίπαλος με την Ντόρτμουντ εκεί όπου είδαμε ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο στον θεσμό του Europa League. Απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Γερμανία και ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 1-3 στο Anfield κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν την νίκη πρόκριση με 4-3. Τελευταίος σταθμός το κίτρινο υποβρύχιο της Βιγιαρεάλ εκεί όπου μίλησε ο νόμος του Anfield για μία ακόμη φορά. Ηττα στην Ισπανία νίκη με το επιβλητικό 3-0 και ραντεβού στο Σεντ Γιάκομπς με την Σεβίλλη…
H Σεβίλλη τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου στο Champions League απέναντι στις Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Γκλάντμπαχ και πήρε το εισιτήριο για το Europa League. Στην φάση των 32 με πρωτεργάτη τον Κέβιν Καμειρό απέκλεισε την Μόλντε (3-0/0-1) όπως και στην φάση των 16 απέναντι στην Βασιλεία (0-0/3-0) πέτυχε συνολικά 4 τέρματα. Στους 8 είχαμε τον Ισπανικό εμφύλιο απέναντι στους Βάσκους της Ατλέτικο Μπιλμπάο νίκησαν εκτός έδρας με 2-1 και στην διαδικασία των πέναλτι πήραν την πρόκριση με σκορ 5-4. Στον ημιτελικό με την Σαχτάρ μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα έδειξαν ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο στον επαναληπτικό αγώνα όπως και έγινε με την νίκη πρόκριση με 3-1.
Στατιστικά Λίβερπουλ Κόρνερ-κάρτες: Οπλό την Λίβερπουλ το Anfield εκεί που ανέβαζε την απόδοση της και είχε κερδίσει πολλά κόρνερ. Συνολικά στον θεσμό έχει 7,2 μ.ο χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις κάρτες έχοντας 1,35 μ.ο
Στατιστικά Σεβίλλη Κόρνερ-κάρτες: Στα κόρνερ έχει 6,25 και η μάχη με την Μπιλμπάο της ανέβασε τον μ.ο σε 2 κίτρινες στον θεσμό του Europa League.

Eκτίμηση:
Europa League Final

Λίβερπουλ-Σεβίλλη Goal-Goal 1.80

Αριθμός Κόρνερ: Οver 9.5 (1.62)

Αριθμός καρτών: Under 4.5 (1.72)

FunBet:

Νίκη Λίβερπουλ παράταση 11,50

Νίκη Σεβίλλη παράταση 11,75

Να κριθεί στα πέναλτι 5,40

Διαβάστε τις καθημερινές μου εκτιμήσεις στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.