Τεστ για τους πρωτοπόρους…

Κουτσουρεμένη θα διεξαχθεί η 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου νότου, μιας και σε δύο από τις έξι αναμετρήσεις το τζάμπολ δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο (Κυριακή 8/4). Στο ένα λόγω του ότι ο Ηρόδοτος δήλωσε αδυναμία να μεταβεί στη Σάμο και έτσι ο Πολυκράτης πήρε στα χαρτιά τη νίκη με 20-0, ενώ το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα θα γίνει γνωστό στις 19/4 έπειτα από αίτημα της Χαλκίδας να αλλάξει μέρα διεξαγωγής η αναμέτρηση με τον Πόλις.

Από την άλλη το παιχνίδι στην Κρήτη θα αρχίσει κανονικά όπως έχει οριστεί, όμως και εκεί θα υπάρχει… κενό. Ο λόγος για την ενδεχόμενη απουσία των κυρίων παικτών του Εργοτέλη, οι όποιοι  καθώς φαίνεται δεν τα βρήκαν με τη διοίκηση και έτσι δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον κιτρινόμαυρο σύλλογο. Πάραυτα, ο Γιώργος Μακρακης με τους ιδίους παίκτες του αγωνίστηκαν εκτός με τη Νίκη Αμαρουσίου, θα αγωνιστεί και στο Λίντο  επί του Αετού όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτό. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι δεν θα κάνουν εκπτώσεις στο παιχνίδι τους καθώς ο στόχος της ανόδου ακόμα παραμένει… ανοιχτός.

Εύκολο έργο καθώς φαίνεται  θα έχουν  και οι άλλοι δυο υψηλόβαθμοι του ομίλου. Εκτός… πυλών μεν, με ομάδες που βρίσκονται προς το παρόν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, Ψυχικό και Ίλιον είναι  κοντά στο να κατακτήσουν τo 14ο και 15ο τους ροζ φύλλο αγώνα επί του Πορφύρα και του Έσπερου Λαμίας αντίστοιχα.

Τέλος, το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Μαρούσι, εκεί όπου η Λιβαδειά θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες, ενώ από πλευρά τους οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν ώστε να ανεβάσουν τον αριθμό των θετικών αποτελεσμάτων.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Χαλκίδα – Πόλις (19/4)
Εσπερος Λαμίας – Ενωση Ιλίου (Χαλκιοπούλειο, 17:00)
Εργοτέλης – Αετός (Λίντο, 17:00)
Πολυκράτης – Ηρόδοτος 20-0
Πορφύρας – Ψυχικό (Σαλπέα, 17:00)
Νίκη Αμαρουσίου – Λιβαδειά (Σπ. Λούη Αμαρ., 17:00)