Μετά από δέκα χρόνια στην Ελευθερούπολη γυρίζουν σελίδα καθώς στην άκρη του πάγκου θα κάθεται ο Βασίλης Μουλλάκης και ο Κώστας Σίσκος. Ετσι, ο ΓΣΕ στο πρωτάθλημα της National League 1 αποφάσισε να πορευτεί με τεχνικό δίδυμο, το οποίο βρισκόταν ήδη στον σύλλογο απο διαφορετικό όμως πόστο. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Βασίλης Μουλλάκης και ο Κώστας Σίσκος θα είναι το τεχνικό δίδυμο, στον πάγκο του ΓΣΕ, για τη σεζόν 2025-2026.

Ο Βασίλης ήταν μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου και παράλληλα προπονητής στα τμήματα υποδομής. Η διαδρομή του στο χώρο του Μπάσκετ, ξεκινώντας από τα σπλάχνα του ΓΣΕ, είναι σημαντική.
Ο Κώστας επιστρέφει στην Ελευθερούπολη. Ήταν άμεσος συνεργάτης του Κυριάκου Παπαδόπουλου για δύο περιόδους, πριν μετακομίσει στον Ερμή Σχηματαρίου, όπου εργάστηκε ως συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου στο προπονητικό τιμ.
Έχει διατελέσει και προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΓΣΕ. Η νέα εποχή μόλις ξεκίνησε.
Βασίλη και Κώστα καλή επιτυχία».