Τζήμας: «Αμεσες απαντήσεις…»

Τα προβλήματα δεν λείπουν από την προετοιμασία του Αίολου για τον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου, ωστόσο δεν είναι αρκετά σοβαρά για να ανησυχήσουν για τον πρωτοπόρο –και μοναδικό αήττητο- της βαθμολογίας.

Ο Κακλαμάνος μέχρι την Κυριακή αναμένεται να έχει αφήσει… πίσω του την ίωση που τον ταλαιπώρησε μέσα στην εβδομάδα, ενώ τράβηγμα έχει υποστεί ο Ψύρρας. Οσον αφορά τον αγώνα με τον Αίαντα, ο Γιάννης Τζήμας μίλησε στο trikalaola.gr, καλώντας τον κόσμο της πόλης να δώσει ξανά δυναμικό «παρών».

«Ο αντίπαλος προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της Αγίας Παρασκευής και μάλιστα με ανατροπή αφού για μεγάλο διάστημα κυνηγούσε το σκορ. Μόνο και μόνο το γεγονός αυτό δείχνει ότι κάτι καλό διαθέτει και θα πρέπει να έχουμε άμεσες απαντήσεις.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όσοι αντίπαλοι έρχονται στο κλειστό δεν έχουν άγχος, αφού και να χάσουν κανείς δεν θα τους πει τίποτα. Επίσης κατεβάζουν ιδιόμορφα σχήματα με αρκετούς κοντούς παίκτες, που συνηθίζουν τα πολλά τρίποντα. Ολα αυτά θα τα λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα.

Ασφαλώς ποντάρουμε πολλά στην στήριξη του κόσμου που μέχρι στιγμής είναι συγκινητικός. Δεν υπάρχει καλύτερη εικόνα από μια ικανοποιητική προσέλευση και σε όλες τις ιστοσελίδες παίζουν φωτογραφίες από την εικόνα στο Δημοτικό. Σίγουρα οι φίλαθλοι μας δίνουν δύναμη και από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε».

Στο μεταξύ, η ομάδα των Τρικάλων επισκέφτηκε χθες το πρωί το 2ο Γυμνάσιο, μοιράζοντας προσκλήσεις στους μαθητές για τον αγώνα της Κυριακής.

Πηγή: trikalaola.gr