Τζήμας: «Αν παίζαμε Κρήτη θα πηγαίναμε κολυμπώντας»

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα Τρίκαλα στάθηκε ο Γιάννης Τζήμας σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη επί του Αρκαδικού. Ο Λαρισαίος τεχνικός αναφέρθηκε στα οικονομικά, λέγοντας πως είναι ευτυχία να παίζουν στο Βόλο και όχι στην Κρήτη, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα.

«Ευτυχώς παίζουμε στον Βόλο το άλλο Σάββατο που είναι και κοντά και θα φτάσουμε. Αν παίζαμε σε καμία Κρήτη μπορεί να ψάχναμε και κανέναν τρόπο κολυμπώντας να φτάσουμε με τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα και στις ομάδες».

Οσον αναφορά τις δύο απουσίες ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: «Είμαστε σε μία δύσκολη κατηγορία που κάθε ομάδα μπορείς να την δεις σε διαφορετική μέρα βδομάδα με βδομάδα. Παίζουμε χωρίς Λεπενιώτη, ο Χαρισμίδης ήταν εκτός και έτσι όταν έχει ρόστερ οχτώ, εννιά παικτών και σου λείπει ο ψηλός με τον κοντό δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να παίξεις μπάσκετ. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά προσπαθούν και εύχομαι να είμαστε υγιείς μέχρι το τέλος».

Τέλος για την προσπάθεια των  Τσούτσου και Αγγελακόπουλου  δήλωσε: «Παρότι δεν είναι η θέση τους, κάλυψαν την απουσία του Χαρισμίδη απέναντι σε δυνατούς ψηλούς».