Τζήμας: «Ας κοιτάξουμε να μην καεί το σπίτι μας»

Τα Τρίκαλα έκαναν το καθήκον τους απέναντι στη Δόξα Λευκάδας και σε συνδυασμό με τις ήττες των πρωτοπόρων κατάφεραν να βρεθούν να ισοβαθμήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.  Ο Γιάννης Τζήμας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα σχολιάζοντας το παιχνίδι ενώ στάθηκε στο γεγονός πως πρώτα από όλα πρέπει να «κοιτάμε το σπίτι μας και τα προβλήματά μας».

«Όταν έχεις τόσα προβλήματα να λύσεις, το αγωνιστικό πρώτα πρώτα με τις πολλές απουσίες αλλά και τον Τσούτσο που φεύγει για υπηρεσίες και δεν θα είμαστε ούτε έξι στην προπόνηση, έχουμε το εξωαγωνιστικό κομμάτι που είναι δύσκολο οπότε ας κοιτάξουμε το σπίτι μας να μην καεί, ας βοηθήσουμε την ομάδα μας που έχει τρομακτικά προβλήματα, δυστυχώς μείναμε λίγοι στο γήπεδο και είμαστε μόνοι παντού. Πολύ μόνοι παντού»

Για το παιχνίδι στην Λευκάδα σημείωσε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε μία καλή ομάδα με καλή έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που παίζει σε κάθε παιχνίδι την κατηγορία. Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν σκληρό, η Λευκάδα προερχόταν από μία αλλαγή προπονητή και ήθελε το παιχνίδι και γι΄ αυτό πίεσα πάρα πολύ όλη την εβδομάδα τα παιδιά να είμαστε πολύ δυνατοί στην αρχή για να μην δώσουμε δικαίωμα στην Λευκάδα.

Με αυτό το σκεπτικό λειτουργήσαμε εντυπωσιακά μέχρι το 30’, πιέσαμε πάρα πολύ, ρισκάραμε στον Μανούσο ο οποίος ήταν καταπληκτικός και μας έβαλε πάρα πολλούς πόντους, δεν δώσαμε το δικαίωμα στους περιφερειακούς της Λευκάδας που είναι εξαιρετικοί σουτέρ να κάνουν πολλά σουτ και νομίζω ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι δεν αφήσαμε την Λευκάδα να τρέξει και να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Δεν ήμασταν καλοί στο τελευταίο δεκάλεπτο σε βαθμό ανησυχητικό, βάλαμε και τρεις και τέσσερεις κοντούς και πάλι είχαμε προβλήματα αλλά αυτό το δεκάλεπτο αποτυπώνει τα προβλήματα της ομάδας».

Πηγή: sportrikala.gr