Τζήμας: «Αφιερωμένη στον Γιάννη» (vd)

Αφιερωμένη στον Γιάννη Παπαχρήστο ήταν η νίκη των Τρικάλων επί της Νίκης Βόλου. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τζήμας, ενώ αναφέρθηκε και στις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Γιώργος Λεπενιώτης με αποτέλεσμα να μην πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

«Ήταν ένα πραγματικό θεσσαλικό ντέρμπι με μία ιστορική ομάδα όπως είναι η Νίκη Βόλου και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνει. Αξίζει ένα μπράβο στον κόσμο που έδειξε άριστη διαγωγή και ανταποδώσαμε την πολύ καλή φιλοξενία της Νίκης στον πρώτο γύρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη. Η μεγάλη στενοχώρια μας είναι ο Γιάννης Παπαχρήστος που εμφανίστηκε στο γήπεδο με τις πατερίτσες και αξίζει να τους αφιερώσουμε αυτή τη νίκη. Είμαστε όμως στενοχωρημένοι και από τον Γιώργο τον Λεπενιώτη που θέλαμε να του δώσουμε σήμερα πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά δυστυχώς ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και για να τον προφυλάξουμε έμεινε στον πάγκο σε σύμφωνη γνώμη με τον Αντώνη Τζερεμέ».

Για τα νέα παιδιά που έπαιξαν τόνισε: «Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που το δικαιούνται. Σιγά σιγά κάποια παιδιά που δουλεύουν και βάζουν πλάτη στις προπονήσεις θα παίζουν όλο και περισσότερο».

Πηγή: sportrikala.gr