Τζήμας: «Είμαστε σοκαρισμένοι με τον τραυματισμό του Λεπενιώτη»

Η μεγάλη απουσία και η χειρουργική επέμβαση του Γιώργου Λεπενιώτη  έχει στενοχωρήσει τους πάντες στα Τρίκαλα. Αυτό αποκάλυψε ο Γιάννης Τζήμας, στο ” Ράδιο Πρωινός 105,3” εκφράζοντας παράλληλα και τον προβληματισμό του. Ο έμπειρος τεχνικός στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύο ήττες της ομάδας του αλλά και στο σαββατιάτικο ματς με την Αγία Παρασκευή τονίζοντας την ανάγκη την νίκης.

Για τον Γιώργο Λεπενιώτη:  «Δεν το κρύβω ότι όλοι στην ομάδα είμαστε σοκαρισμένοι. Ο παίκτης έμεινε περίπου 40 μέρες εκτός δράσης και πιστεύαμε ότι θα επιστρέψει. Δυστυχώς τα δεδομένα άλλαξαν και το παιδί θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Αυτό μας προκαλεί μεγάλη στεναχώρια, κυρίως για τον ίδιο τον αθλητή, αλλά και για την ομάδα, αφού είμαστε αναγκασμένοι να τα αλλάξουμε όλα».

Για το πως θα καλυφθεί το κενό του Λεπενιώτη: «Αυτή τη στιγμή η ατυχία μας έχει χτυπήσει για τα καλά. Έτσι ο αθλητισμός, έχει τις καλές και τις άσχημες στιγμές. Από εκεί και πέρα αυτό που έχουμε ως δεδομένο είναι ότι ο Λεπενιώτης θα μείνει σχεδόν όλο τον πρώτο γύρο εκτός, ενώ και ο Νίκος Κατσαρές προέρχεται από τραυματισμό. Έτσι θα πρέπει να στηρίξουμε και τα νέα παιδιά που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, μπορεί να μην έχουν τις παραστάσεις, αλλά με την βοήθεια όλων μπορούν να τα καταφέρουν να προσφέρουν και να ενταχθούν στο σύνολο».

Για το κακό ξεκίνημα της ομάδας: «Γνωρίσαμε την 1η αγωνιστική μια εντός έδρας ήττα στην παράταση, με τρίποντο από τον ψηλό της αντίπαλης ομάδας (σ.σ. Πασχάλη). Ενώ στο δεύτερο παιχνίδι αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τον Χαρισμίδη μόλις για 8 λεπτά, αφού δέχτηκε τεχνικές ποινές. Σ’ έναν αγώνα υπάρχουν πολλά απρόβλεπτα. Από εκεί και πέρα όμως το δικό μας  ζητούμενο είναι να δούμε την φετινή σεζόν ως μια καλή ευκαιρία για να οργανωθούμε και να βάλουμε ισχυρές βάσεις».

Για τον επερχόμενο αγώνα με την Αγία Παρασκευή:  «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι από αυτά που λέμε ότι θα πρέπει να κερδίσουμε έστω και με μισό πόντο! Ξέρουμε ότι το έργο μας δεν είναι εύκολο, η Αγία Παρασκευή είναι μια ομάδα που την ξέρουμε από πέρυσι, κράτησε τον κορμό της και έκανε καλές προσθήκες. Αλλά ο δικός μας στόχος είναι να φτάσουμε στη πρώτη νίκη, ώστε να κερδίσουμε εκτός από βαθμούς και ψυχολογία για την συνέχεια. Προφανώς και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες».

Για τη βοήθεια από τους φιλάθλους:  «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τη βοήθεια των φιλάθλων, αυτό που ζητάμε είναι όμως να στηρίξουν και τώρα στα δύσκολα. Σίγουρα το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αυτό δεν έγινε επειδή υπήρχε αδιαφορία, αλλά επειδή κάποιες ατυχίες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Όλα όμως είναι μέσα στον αθλητισμό. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει στον αγώνα του Σαββάτου και θα είναι ένα επιπλέον όπλο για εμάς».