Τζήμας: «Επιθυμία, να συνεχίσω το έργο μου»

Για το μέλλον του στον Αίολο, μίλησε ο Γιάννης Τζήμας στη Νέα Λέσχη 97.6. Ο έμπειρος κόουτς φάνηκε προβληματισμένος τονίζοντας όμως πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον τρικαλινό σύλλογο.

Ο Λαρισαίος τεχνικός υπογράμμισε: «Εχουν γίνει κάποιες επαφές, θέσαμε κάποιες προϋποθέσεις για την επόμενη χρονιά, αλλά από κει και πέρα δεν υπάρχει τίποτα νεότερο, σε σχέση με το πως είχανε τα πράγματα πριν 10 ημέρες. Η κατάσταση είναι πλέον ανησυχητική. Προσωπικά επιθυμώ να συνεχίσω το έργο μου στα Τρίκαλα και το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες».

Ο Γιάννης Τζήμας, σε ερώτηση για το αν έχει κάποιο πλάνο για τη νέα σεζόν, ανέφερε: «Οχι, δε θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που ακόμη δεν έχω συμφωνήσει με τη διοίκηση, γιατί τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες, ενδεχομένως να βρισκόμαστε σε άλλη ομάδα τη νέα σεζόν».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το αν θεωρεί επαρκή τη νέα διοίκηση της ομάδας, ο Τζήμας δήλωσε: «Θεωρώ ότι τα μέλη της νέας διοίκησης είναι επαρκή και μπορούν να οδηγήσουν τον Αίολο στην Α2′, αρκεί να κατανεμηθούν οι ρόλοι και να βοηθήσει όσο μπορεί ο καθένας, αλλά παράλληλα να βοηθήσουν και οι φορείς, καθώς και ο κόσμος, αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας».

Πηγή: sportrikala.gr