Τζήμας: «Η ομάδα είναι κουρασμένη…»

Ο Αίολος Τρικάλων πέρασε αλώβητος από άλλη μία δύσκολη έδρα (της Αμαλιάδας) και παρέμεινε πρώτος, μία εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Φιλαθλητικό. Ο Γιάννης Τζήμας δήλωσε ικανοποιημένος μίλωνας στον “Διάλογο” και ζήτησε την ενίσχυση του κόσμου την ερχόμενη Κυριακή…

«Πρέπει πριν μιλήσουμε για το πόσο σημαντική θα είναι η βοήθεια του κόσμου μας σ’ αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να πουμε και κάποιες αλήθειες. Η ομάδα είναι κουρασμένη και επιβαρημένη όχι μόνο από τα δύσκολα παιχνίδια που είχε το τελευταίο διάστημα αλλά και από τους τραυματισμούς και τις ιώσεις.

Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια της ξεκούρασης βασικών στελεχών, είναι γνωστό, τα παιδιά δίνουν κάθε σαββατοκύριακο τις μάχες και με το όνομα και τη δυναμική του συλλόγου θα πρέπει πάντα να κερδίζουν. Ευτυχώς τα πάμε καλά, είχαμε βέβαια την απώλεια στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής, αλλά τώρα κοιτάμε μπροστά γιατί έχουμε ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που μην ξεχνάμε γράφει σερί 12 νικών στο πρωτάθλημα» τόνισε ο Λαρισαίος προπονητής, που είπε για τον προσεχή αντίπαλο του Αιόλου:

«Ο Φιλαθλητικός έχει το δικό του ιδιαίτερο στυλ, είναι δυνατός αντίπαλος και δεν θα πρέπει να μας ξεγελά η να μας χαλαρώνει η νίκη στο ματς του Α’ Γύρου. Την Κυριακή θα είναι ένα άλλο παιχνίδι μπροστά μας και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου γιατί σ’ αυτό το ματς θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό το αήττητο της έδρας που είναι πολύ σημαντικό αβαντάζ για τη μάχη του τίτλου.

Είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. εμείς χρειαζόμαστε νίκη ακόμα και με έναν πόντο γιατί θα κρατήσουμε το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας ενώ ο Φιλαθλητικός έχει κι αυτός το δικό του στόχο. Είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοι των Τρικάλων θα δουν ένα μεγάλο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή».

Πηγή: sportrikala.gr