Τζήμας: «Η προσπάθεια δεν σταματάει»

Ο Αίολος έφτασε εύκολα στο στόχο του και ο Γιάννης Τζήμας φάνηκε απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη επί του Ηρακλή, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του σαββατιάτικου αγώνα. «Πετύχαμε μια ακόμη νίκη και έχουμε πολύ καλό σερί. Είναι θετικό που οδηγούμε την κούρσα και έχουμε απόσταση ασφαλείας. Εννοείται ότι κάθε αγωνιστική που περνάει και συνοδεύεται από νίκη μας κάνει πιο εύκολη την ζωή και μας φέρνει πιο κοντά στην άνοδο» είπε ο προπονητής του Αιόλου.

«Τα παιδιά ήθελαν να σημειώσουν εύκολα καλάθια και δεν αποφύγαμε λάθη τα οποία δεν συνηθίζαμε. Ωστόσο δικαιολογώ απόλυτα τους παίκτες αφού βγάλαμε έναν αγωνιστικό γολγοθά με 7 ντέρμπι και μαζεμένους τραυματισμούς» συνέχισε ο Τζήμας, σχολιάζοντας εν συνεχεία και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ηρακλής: «Εδειξε ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα και του εύχομαι να βρει τον δρόμο του, αφού το Ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη από τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες». Επίσης, ευχαρίστησε και τους «Σακαφλιάδες», τους οργανωμένους οπαδούς των Τρικάλων, που βοήθησαν με την παρουσία τους:

«Ευχαριστώ τον κόσμο και τους Σακαφλιάδες οι οποίοι μας έδωσαν ενέργεια και παλμό και ήταν δυναμικά κοντά μας. Η προσπάθεια δεν σταματάει και θέλουμε να προχωρήσουμε χωρίς άγχος. Και το επόμενο παιχνίδι με τον Αίαντα είναι δύσκολο αφού θα παίξει μια κατηγορία. Οσον αφορά τα οργανωτικά είναι κουκιά μετρημένα με την διοίκηση να κάνει τιτάνιο αγώνα και πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι γιατί το μέλλον του Αίολο εξαρτάται από την κινητοποίηση της πόλης».

Πηγή: trikalaola.gr