Τζήμας: «Η συνέχεια είναι δύσκολη» (vd)

Τα Τρίκαλα αν και δύσκολα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά και παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Γιάννης Τζήμας σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνέχεια του πρωταθλήματος τονίζοντας πως είναι δύσκολο να πετύχουν  το τέσσερα στα τέσσερα.

«Δεν είναι τυχαίο ότι δεχτήκαμε κοντά στους 80 πόντους τόσο στον Λαγκαδά όσο και στα Τρίκαλα. Ευτυχώς που πήραμε την νίκη και αυτήν κρατάμε».

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι τελείωσε ένα σερί έξι αγώνων με νίκες τονίζοντας πως η συνέχεια περιλαμβάνει δύσκολα παιχνίδια (Κόροιβο, Ίκαρους Σερρών, Ηράκλειο και Νέα Κηφισιά): «Το να κάνουμε τέσσερα στα τέσσερα σε αυτά τα παιχνίδια είναι από δύσκολο έως απίθανο αλλά θα προσπαθήσουμε όσο έχουμε υγεία για το καλύτερο δυνατόν».

Τέλος, δεν σχολίασε και την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο: «Κόσμημα για μία ακόμη φορά το γήπεδο μας, ιδανικό για μπάσκετ, κόσμημα αυτός ο κόσμος σε όλα τα παιχνίδια να χειροκροτούν όλους τους αντιπάλους. Η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος. Πρέπει να καταλάβουμε ότι από την Αθήνα μέχρι την Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει ομάδα τόσο ψηλά. Πρέπει να μάθουμε και να διεκδικούμε και να απαιτούμε αυτά που μας αξίζουν. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να στηρίξουμε έμπρακτα αυτή την προσπάθεια».

Πηγή: sportrikala.gr