Τζήμας: «Περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια από τον κόσμο μας»

«Νίκη και μόνο νίκη» είναι το σύνθημα στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ που αντιμετωπίζει σαν ακόμη έναν τελικό, το Σάββατο (3/3, 17:00) κόντρα στον Αρκαδικό. Ένας αγώνας, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια και για την τύχη και των δυο ομάδων στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μετά τα αποτελέσματα της 19 ης αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ανάμεσα στον Δούκα και τον Αμυντα, ένα σε ματς που κρίθηκε στην παράταση, ο Α.Σ.Κ. απέκτησε διαφορά 3 βαθμών από την «κόκκινη ζώνη» του απευθείας υποβιβασμού, καθώς προηγείται με τρεις νίκες διαφορά από τον 15 ο Δούκα και με τέσσερις νίκες διαφορά από την ουραγό και 16 η της κατάταξης Α.Ε.Λ. Ο πρώτος στόχος της ομάδας, που είναι η αποφυγή των τελευταίων θέσεων είναι πλέον αρκετά εφικτός, μιας και η ομάδα της πόλης μας, βρίσκεται στην 13 η θέση της κατάταξης πάνω από τη 16 η Α.Ε.Λ., τον 15 ο Δούκα και τον 14 ο Αρκαδικό, που είναι και ο προσεχής αντίπαλος. Γι’ αυτό και το ματς του Σαββάτου έχει εξαιρετική σημασία, γιατί θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα με ενδεχόμενη νίκη, να ανοίξει ίσως κι άλλο τη διαφορά, αλλά και να βελτιώνει σιγά-σιγά τη βαθμολογική της θέση, ενόψει της διαδικασίας των πλέι άουτ, στην οποία μετέχουν οι ομάδες που θα καταλήξουν από την 11 η έως τη 14 η θέση.

Για το ματς με τον Αρκαδικό, ο προπονητής του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ Γιάννης Τζήμας δήλωσε: «Σίγουρα, οι δυο νίκες στα προηγούμενα ματς μας έδωσαν βαθμολογική ανάσα αλλά και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που είναι από τα σπουδαιότερα της σεζόν, απέναντι σε μια ομάδα με ίδιους στόχους. Ο Αρκαδικός είναι μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό, παλεύει όλα τα παιχνίδια, έχει εμπειρία στην κατηγορία με αθλητές που έχουν πολλές παραστάσεις. Εμείς εστιάζουμε όλη την προσοχή μας στο ματς του Σαββάτου, διανύοντας δυστυχώς μια πολύ δύσκολη εβδομάδα προετοιμασίας, λόγω των πολλών αναγκαστικών απουσιών.

Περιμένουμε να δούμε σε ποιους παίκτες θα υπολογίζουμε για το Σάββατο και ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας, έστω και την τελευταία στιγμή. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας για τον αγώνα με τον Αρκαδικό, είναι χωρίς αμφιβολία, ο κόσμος μας. Ήταν καταπληκτική η παρουσία του στη Νεάπολη στον αγώνα με την Α.Ε.Λ., περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια στην έδρα μας, γιατί τη χρειαζόμαστε. Οι φίλαθλοι της Καρδίτσας στέκονται δίπλα μας, είναι η κινητήρια δύναμη για όλους μας, καθώς ξέρουν να υποστηρίζουν με κόσμιο τρόπο την ομάδα και να δίνουν στους αθλητές μας την έξτρα ώθηση που χρειάζονται. Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ οργανώνεται, βελτιώνεται καθημερινά, ωριμάζει μπασκετικά και χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε μια προσπάθεια που δημιουργεί ένα νέο επαρχιακό πόλο έλξης για το ελληνικό μπάσκετ».