Τζήμας: «Στο Αιγάλεω ίσως πάμε με αυτοκίνητα»!

Επειτα από 18 αγωνιστικές ο Αίολος είναι μόνος πρώτος, καμαρώνει ως η καλύτερη ομάδα της Β’ Εθνικής, δεν συμβαίνει όμως και το ίδιο με τις συνθήκες που επικρατούν στο… παγωμένο κλειστό Κατσιμήδου. Το κλειστό των Τρικάλων είναι τόσο κρύο εδώ και καιρό που ο Γιάννης Τζήμας περισσότερο ασχολήθηκε με αυτό το πρόβλημα μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο, παρά με τη νέα νίκη της ομάδας του επί της Αγίας Παρασκευής…

«Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει θέρμανση στο δημοτικό κλειστό καμία μέρα της εβδομάδας. Κάθε μέρα μας βγαίνει και ένα πρόβλημα απο αυτό το πράγμα. Ο Αργύρης έχει πνευμονία, ο Χαρισμίδης πήγε τρεις φορές στο νοσοκομείο μέχρι τώρα, ο Παπαχρήστος έπαιξε με 39 πυρετό στην Αθήνα. Είναι δυνατόν μία ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα να τυγχάνει τέτοιας αντιμετώπισης; Τόση ανικανότητα πια…» τόνισε ο προπονητής του Αιόλου στην αθλητική εκπομπή του FM100 “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει”.

«Οι άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα κάνουν πολύ μεγάλο αγώνα και οι παίκτες είναι πληρωμένοι σε ικανοποιητικό βαθμό. Επειδή όμως τα παιδιά που ήρθαν φέτος τα θέλουμε και του χρόνου πρέπει να βελτιώσουμε τις συνθήκες και πρέπει και άλλοι άνθρωποι και φορείς να βοηθήσουν. Δεν μπορεί να μην μας βάζουν ένα λεωφορείο για εκτός έδρας παιχνίδι. Στο Αιγάλεω μπορεί να πάμε με αυτοκίνητα ώστε τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να τα πάρουν οι παίκτες» συνέχισε ο Τζήμας, που είπε για τον αγώνα της Κυριακής με την Αγία Παρασκευή.

«Παίξαμε άμυνα για σεμινάριο. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες μου έπαιξαν υποδειγματικά. Και καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ μία ομάδα η οποία στο πρώτο παιχνίδι μας δυσκόλεψε πάρα πολύ».

Πηγή: sportrikala.gr