Τζήμας: «Συγκλονιστικός, ανεπανάληπτος, υποκλινόμαστε…»

tzimas_giannisΈχοντας τον κόσμο της ως «6ο παίκτη» η Καβάλας πήρε ακόμη ένα… ρόζ φύλλο αγώνα στο κλειστό της Κοιλάδας στις Σέρρες, εναντίον των Ικάρων.  Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Τζήμας μίλησε για το ματς στο επίσημο σάιτ της ομάδας αναφέροντας: «Ανεπανάληπτος κόσμος, συγκλονιστικός. Υποκλινόμαστε σε αυτό που ζήσαμε στις Σέρρες! Είμαι πραγματικά συγκινημένος γιατί τόσο πολύ κόσμο και τέτοια πραγματική αγάπη προς την ομάδα, ούτε στα πρώτα εντός έδρας στην Καβάλα δεν είχα δει. Και αυτό για μένα είναι μεγάλη ικανοποίηση.

Ένα μεγάλο μπράβο στους συνεργάτες μας και στα τμήματα υποδομής. Η χαρά των παιδιών που πανηγύριζαν στις κερκίδες θα μείνει για καιρό χαραγμένη στα μυαλά τους. Αφιερώνουμε σε αυτόν τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και αυτή τη μεγάλη νίκη και την πραγματικά συγκλονιστική πορεία της ομάδας. Μπράβο στους παίκτες, παίξαμε φοβερή άμυνα μέχρι το 35’, δυσκολευτήκαμε στο τέλος γιατί έπρεπε να διαχειριστούμε, τη διαφορά του σκόρ, την κούραση και την επιβάρυνση των τραυματισμών. Όμως, οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής.

Δε θυμάμαι πόσα εκτός έδρας παιχνίδια δώσαμε με ομάδες που πραγματικά καίγονταν για βαθμούς. Και όλες αυτές οι ομάδες που παίζουν με τόσο φανατισμό εναντίον μας,  δίνουν στις νίκες μας μεγαλύτερη αξία και μας κάνουν ακόμη πιο περήφανους. Μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Παπακωνσταντίνου για το πόσο κοντά είναι στην ομάδα και την αγάπη που μας δείχνει».