Τζήμας: «Τα παιδιά αξίζουν χειροκρότημα»

Κολακευτικά σχόλια για τους παίκτες του, αλλά και το Στρατώνι έκανε ο Γιάννης Τζήμας μιλώντας στον «Ζυγό». Ο Λαρισαίος προπονητής χαρακτήρισε την εμφάνιση στην Αρναία την «καλύτερη εκτός έδρας» έπειτα από αυτή που έκανε στο κλειστό του Ζωγράφου στον 1ο γύρο και στάθηκε για πολλοστή φορά και στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του Αιόλου, ώστε η ομάδα να έχει ό,τι χρειάζεται…

«Ήταν μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες και που κάνει μία εξαιρετική πορεία φέτος. Τα παιδιά έπαιξαν σοβαρά και πειθαρχημένα και μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση φέτος εκτός έδρας μετά τον Φιλαθλητικό» δήλωσε ο Γιάννης Τζήμας.

«Το γεγονός ότι κάναμε διανυκτέρευση σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο μας βοήθησε πάρα πολύ. Τα παιδιά εμφανίστηκαν ξεκούραστα στο γήπεδο και ευχαριστούμε την διοίκηση που έκανε την υπέρβαση» συνέχισε ο προπονητής του Αιόλου, που έκανε και κάλεσμα στον κόσμο των Τρικάλων για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τη Νήαρ Ηστ: «Αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και μαθηματικά πια έχουμε ανέβει στην Α1. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και σε αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα της εξέδρας για την πορεία που έχουν κάνει μέχρι τώρα».

Πηγή: sportrikala.gr