Τζήμας: «Το καλάθι μετράει»

Η εξέλιξή του δίκαια χαρακτηρίζει το παιχνίδι των Τρικάλων με τη Νέα Κηφισιά, το παιχνίδι της χρονιάς. Ο Γιάννης Τζήμας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του, ανέφερε πως η νίκη αυτή είναι καθαρά των φιλάθλων, ενώ τόνισε πως η Κηφισιά είναι ακόμα το φαβορί για την άνοδο.

«Η Κηφισιά ήταν καλύτερη, ενώ της βγήκε το παιχνίδι και ανέβηκε ψυχολογικά. Σίγουρα είναι μια πλήρης και εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα. Εμείς ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε το παιχνίδι με τόσα προβλήματα. Πολύ απλά το πάθος και η καρδιά μας έδωσαν τη νίκη, ενώ σταθήκαμε τυχεροί στην τελευταία φάση.

Η ένταση πριν το ματς προέκυψε από την ανακοίνωση της Κηφισιάς στον πρώτο γύρο που ήταν λάθος. Λογικό ήταν οι φίλαθλοι να είχαν μια αίσθηση αδικίας και ειδικά μετά την καθαρή νίκη επί του Φιλαθλητικού  όπου κάποιοι με τεχνάσματα προσπάθησαν να αλλοιώσουν τα πράγματα.

Οι δηλώσεις του κ. Παπαθεοδώρου ήταν αντρίκειες, πόσο μάλλον όταν η ομάδα του χάνει κρίσιμες βολές με παίκτες  να έχουν στο πρωτάθλημα 87% ευστοχία.

Είπε αλήθεια επίσης για τον κόσμο μας που είναι κόσμημα. Αυτός κέρδισε το συγκεκριμένο παιχνίδι.  Και αν η Κηφισιά έβαζε κάποιες από τις βολές και κέρδιζε το παιχνίδι ο κόσμος των Τρικάλων θα τους χειροκροτούσε γιατί ήταν καλύτεροι από μας. Οσο για το καλάθι σίγουρα μετράει,  το είδαν και οι διαιτητές, ενώ και πριν απ’ αυτό σε μια φάση 19’’ πριν από το τέλος όταν πήγα να παραπονεθώ  ότι το χρονόμετρο κόλλησε παραδέχθηκε ο χρονομέτρης τα  σφάλμα 2 δευτερολέπτων.

Ο κόσμος ήταν ανεπανάληπτος και εμείς θα πρέπει να μαζευτούμε αφού αρκετά παιδιά βγήκαν με προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση η Κηφισιά είναι το φαβορί, ενώ εμείς σιγουρέψαμε την 3η θέση και θα ψάξουμε το κάτι παραπάνω».