Τζουγκαράκης: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»

tzougkarakisΗ προσφορά του στη χθεσινή νίκη του Αρκαδικού απέναντι στον Φάρο ήταν μεγάλη. Ο Σάββας Τζουγκαράκης μίλησε μετά το παιχνίδι κάνοντας λόγο για κατάθεση ψυχής από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Για τον αγώνα και την νίκη κόντρα στον Φάρο: ‘’Σίγουρα ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Όλα τα παιδιά κάνανε κατάθεση ψυχής πάνω στο παρκέ. Σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια. Υπάρχει τεράστια διαφορά εντός και εκτός στην απόδοση μας. Αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε νεανική ομάδα και επειδή θέλουμε ακόμα λίγο χρόνιο για να δεθούμε μεταξύ μας περισσότερο.  Προσπαθούμε, στις προπονήσεις γίνεται πολύ καλή δουλειά και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου για να έρθει καλύτερη εικόνα και στα εκτός έδρας παιχνίδια’’.

Για το αν οι αυτοματισμοί των προπονήσεων βοήθησαν στην νίκη: ‘’Ναι σίγουρα έπαιξε και αυτό έναν πολύ μεγάλο ρόλο. Κυρίως όμως η νίκη ήρθε από την προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι οι παίχτες και από το γεγονός ότι μείναμε σταθεροί πάνω στο πλάνο που είχαμε δουλέψει πάνω στην εβδομάδα. Το πλάνο ήταν να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ, να τρέξουμε όσο μπορούμε και από κει και πέρα βγήκαν και οι αυτοματισμοί όπου μας βοήθησαν και μαζί με την βοήθεια του κόσμου μας καθώς και η έδρα έπαιξε ρόλο φθάσαμε στην νίκη’’.

Για το αν οι παίκτες με εμπειρία στην Α1 μεταδίδουν και στους νεότερους αυτό το αγωνιστικό μέταλλο: ‘’Αυτό είναι κάτι που μας έχει ζητήσει ο coach.  Τόσο από τα παιδιά που μείναμε από την περσινή σεζόν αλλά και από τον Ευθύμη που ήρθε από το Ρέθυμνο να μεταδώσουμε αυτές τις πάρα πολύ σημαντικές εμπειρίες που αποκομίσαμε από την περσινή σεζόν. Σίγουρα η Α1 είναι τρομερό σχολείο. Οι εμπειρίες που αποκτάς μόνο καλύτερο μπορούν να σε κάνουν και νομίζω αυτό βγαίνει και την ομάδα’’.