Τηλεδιάσκεψη με σωματεία από τη Θεσσαλονίκη για τον Φασούλα

Οι τηλεδιασκέψεις και οι διαδικτυακές συναντήσεις με εκπροσώπους σωματείων συνεχίζεται για τον Παναγιώτη Φασούλα. Η “αράχνη” του ελληνικού μπάσκετ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να παρουσιάσει το πρόγραμμα της πρωτοβουλίας του ενόψει των εκλογών στην ΕΟΚ με σωματεία από τη Θεσσαλονίκη.

“Σε ένα εξαιρετικό κλίμα παρουσιάστηκε το πρόγραμμά μας, τα μέλη της ομάδας μας και μεταφέραμε τις προτάσεις και τις σκέψεις μας για την επόμενη ημέρα του Ελληνικού μπάσκετ στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Τα αθλητικά σωματεία μας μετέφεραν τους προβληματισμούς τους για την κατάσταση στο χώρο γενικότερα αλλά και λόγω της πανδημίας, τα θέματα που έχουν να αντιμετωπίσουν και την καθημερινότητα τους. Ακούσαμε με την ομάδα μου τι συμβαίνει στην ευρύτερη περιοχή όπως κάνουμε εδώ και αρκετούς μήνες.

Με την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος μας για τη στρατηγική και τις τεχνολογικές καινοτομίες που ετοιμάζουμε για το μπάσκετ της επόμενης ημέρας της Ομοσπονδίας, δώσαμε το στίγμα μας για την δυναμική αλλαγή που θα επέλθει στο άθλημα που αγαπάμε, σεβόμαστε, στηρίζουμε και προωθούμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φασούλας μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης με τους εκπροσώπους των 12 σωματείων της Θεσσαλονίκης. Σε αυτή την τηλεδιάσκεψη βρέθηκαν οι Μπεζίκη Κατερίνα (ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ), Παπακώστας Λεωνίδας (ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ), Ποδιώτης Ιωάννης (ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ), Μανωλής Ευάγγελος (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ), Αντεδάκης Σταύρος (ΑΕΤΟΣ ΦΙΛΥΡΟΥ), Δελιτζάκης Γιώργος (ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ), Παπαδόπουλος Συμεών (ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤ. ΣΥΛ. ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ), Κολογοσίδης Μιχάλης (ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ), Λαζάρου Θωμάς (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ), Δημόπουλος Νίκος (ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ), Βαϊράμης Γιώργος (Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) και Πετρέντσης Ευάγγελος (Π.Α.Ο.Κ. Κυμίνων).