Την άλλη εβδομάδα η απολογία

Φαίνεται πως τα… θρίλερ αγαπάνε τον Απόλλωνα. Για ακόμα έναν αγώνα οι «μελανόλευκοι» γύρισαν το εις βάρος τους παιχνίδι κατακτώντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Όμως, ακόμα δεν έχει μπει τελεία σε όλα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Και αυτό γιατί την επόμενη Πέμπτη (2/2) οι πατρινοί αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή.  Αν και το φύλλο αγώνα, δεν αναφέρει τίποτα για διαπληκτισμό μεταξύ των παικτών (σ.σ οι ρέφερι ήταν στα αποδυτήρια), αλλά όμως αναγράφεται ο τραυματισμός του διαιτητή Δεσλή, η εκκένωση του γηπέδου και η ρίψη αντικειμένων στον πάγκο του ΟΦΗ.

Οι «μελανόλευκοι» ετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή δίνοντας βάρος στις προκλήσεις που υπήρχαν από πλευράς των φιλοξενούμενων και οι οποίες “άναψαν τα αίματα” στην εξέδρα.
Ωστόσο,  στο συμβούλιο της Δευτέρας τα όσα έγιναν  προβλημάτισαν τη διοίκηση του Απόλλωνα καθώς δεν αποκλείεται να επιβληθεί πρόστιμο στους παίκτες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Απόλλωνας ετοιμάζεται πυρετωδώς για ακόμα ένα παιχνίδι καθώς το Σάββατο υποδέχεται τον Πιερικό/ Αρχέλαο.  Ο Νίκος Βετούλας ζήτησε σοβαρότητα καθώς δεν πρέπει να προτρέχουν και να σκέφτονται το μεθεπόμενο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ.  Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα.