Την Κυριακή ο αγιασμός

ikaroi serrwnΤην Κυριακή (21/9) θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός των Ικαρων Σερρών, με τον σύλλογο να καλεί τους φιλάθλους ενώ από την εκδήλωση δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 στο ΔΑΚ Σερρών της Κοιλάδας θα πραγματοποιηθεί αγιασμός για τη νέα σεζόν, παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου και παράλληλα θα παρουσιαστούν στο κοινό οι νέες κάρτες διαρκείας. Προσκαλούμε τον κόσμο του Σερραϊκού μπάσκετ, τους φιλάθλους και γονείς με παιδιά στις Ακαδημίες των Ικάρων καθώς και τα ΜΜΕ της πόλης σε αυτή την εκδήλωση αθλητισμού και πολιτισμού με αφορμή την έναρξη της αθλητικής χρονιάς.

Ο πρόεδρος & ο αντιπρόεδρος της ομάδας, κ.κ. Άρης Αθανασιάδης και Τάσος Παναγιώτου αντίστοιχα, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης των Ικάρων, έχουν φροντίσει να μοιραστούν πλούσια δώρα (όπως η επίσημη μπάλα ́ ́Wilson ́ ́ του κολεγιακού πρωταθλήματος της Αμερικής NCAA, τετράδια και κάρτες παροχών από την δράση κοινωνικής μέριμνας του συλλόγου) στα παιδιά κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, λόγω της επετειακής χρονιάς των 30 ετών «κυανοκίτρινου» μπάσκετ, καθώς και έξτρα παροχές σε όσους προμηθευτούν κάρτες διαρκείας, κόστους 20€ και 50€ ευρώ».