Την… πόρτα του Σεραφείμ Σφήκα “χτυπά” ο Πανναξιακός, μετά το όχι του Βάβουλα

Η πρόταση του Πανναξιακού στον Τάσο Βάβουλα να κρατήσει το “τιμόνι” της ομάδας τη νέα περίοδο βρίσκει αρνητικό τον Έλληνα προπονητή, γεγονός που αναγκάζει τους ιθύνοντες το ναξιώτικο σύλλογο να στραφούν αλλού. Με τον Σεραφείμ Σφήκα να φαντάζει ως ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την ομάδα.

Ο Βάβουλας συναντήθηκε με τα στελέχη του Πανναξιακού, αλλά παρότι το κλίμα στη συνάντηση αυτή ήταν καλό, ο Έλληνας προπονητής δεν δέχθηκε να μείνει τη νέα σεζόν στην ομάδα. Μία απάντηση που οδηγεί τους διοικούντες στην επιλογή του πρώην προπονητή της ΑΕ Σαντορίνης, του Λοκρού Αταλάντης, του Χαλανδρίου, του Κρόνου Γέρακα και ο οποίος έχει βραβευτεί πέντε φορές από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο παρελθόν! Ο Σφήκας δεν είναι αρνητικός στο σενάριο να “μετακομίσει” στη Νάξο και να είναι δίπλα στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, προκειμένου να πετύχει την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Την ίδια ώρα, ωστόσο πληροφορίες του infobasket.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν και… γκρίνιες για την επιλογή του συγκεκριμένου προπονητή, γεγονός που εάν επιβεβαιωθεί δεν αποκλείεται να έχει απρόβλεπτες συνέπειες στη διαπραγμάτευση! Οι διοικούντες θα έχουν συνάντηση με τους ναξιώτες παίκτες, προκειμένου να τους ενημερώσους για τις προθέσεις τους και τους στόχους, αλλά και να διαπιστώσουν τις δικές τους προθέσεις, καθώς δύο εξ αυτών έχουν ήδη δεχθεί προτάσεις από άλλες ομάδες.

Πάντως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, με τη διοίκηση του Πανναξιακού να αναζητεί εκτός από τον προπονητή για την αντρική ομάδα και για τις ακαδημίες.