Την στήριξη του κόσμου της ζήτησε η Νίκη Βόλου

Niki_Volou_Basketball_LogoΗ Νίκη Βόλου άρχισε την προετοιμασία της χθες σε αγωνιστικό επίπεδο ενόψει της έκτης αγωνιστικής αλλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό με την ΑΕΛ κάθε βοήθεια είναι σημαντική και η διοίκηση της Βολιώτικης ομάδας απεύθυνε δυναμικό κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας με την εξής ανακοίνωση:

“Η προσπάθεια της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών συνεχίζεται και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 στις 18:00 υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕΛ στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Η ομάδα μας με την αγωνιστική της παρουσία και το πάθος της έδειξε πως δικαιούταν κάτι περισσότερο από τη μέχρι στιγμής πορεία. Έτσι λοιπόν θα τα δώσει όλα στον προσεχή αγώνα καθώς δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται στην έδρα της.

Οι καλαθοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» καλούν όλους τους φιλάθλους να γεμίσουν τις εξέδρες του κλειστού, όπως αρμόζει στη δυναμική του μεγάλου συλλόγου μας και να τους υποστηρίξουν στο δύσκολο αυτό παιχνίδι με τον μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν.

Καλούμε επίσης τον κόσμο να συμβάλει με ένα μικρό ποσό ως οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη να αντιμετωπίσει τα τεράστια λειτουργικά έξοδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Θυμίζουμε ότι η βοήθεια του κόσμου αποτελεί τη μόνη πηγή εσόδων για την ομάδα.

    Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη στη γιορτή του μπάσκετ. Σας περιμένουμε όλους στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για να ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές!”