Τη Δευτέρα η παρουσίαση των Ικάρων

Την προσεχή Δευτέρα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση όλων των νέων παικτών των Ικάρων Σερρών, σε εκδήλωση που θα γίνει σε cafe-bar της πόλης. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και οι κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν, οι οποίες έχουν ήδη τεθεί στη διάθεση του κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, στο Café-Bar Γκάζι, θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση των νεοαποκτηθέντων παικτών, όλων των μελών του συλλόγου, συν μια «έκπληξη» καθώς και τις νέες κάρτες διαρκείας, που ήδη διατίθενται σε κυκλοφορία, για την σεζόν 2013-14.

Οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές και επίπονες προπονήσεις της προετοιμασίας, να συσφίξουν τις σχέσεις τους με την διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο και να δείξουν στο κοινό τους, το ανθρώπινο πρόσωπο του επαγγελματία αθλητή, που αποτελεί πρότυπο για τη νεολαία μας.

Επίσης τα μέλη της διοίκησης θα προσκαλέσουν τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των Ικάρων, χωρίς έξτρα κόστος, ενώ παράλληλα θα συνδράμουν και στην ενίσχυση του σωματείου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, για τη στήριξή στην ομάδα μας, ως Μεγάλου Χορηγού, καθώς και το Café-Bar Γκάζι, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση».