Τη Δευτέρα το Δ.Σ. της Νήαρ Ηστ

Δεύτερη ανακοίνωση εξέδωσε η Νήαρ Ηστ, αυτή τη φορά ως απάντηση της ανυπόγραφης επιστολής που απέστειλαν στο σύλλογο της Καισαριανής οι εργαζόμενοι του Καισαρίου. Η Νήαρ Ηστ γνωστοποίησε παράλληλα ότι τη Δευτέρα στις 20:00 θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για την παραίτηση των Δημήτρη Χαμαϊδή, Νίκου Κούλη και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε απάντηση της ανυπόγραφης επιστολής- ανακοίνωσης των εργαζόμενων στο ΚΑΙΣΑΡΙΟ ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και η υπεύθυνη γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΝΗΑΡ ΗΣΤ σας ενημερώνουν ότι ο ετήσιος χορός της ομάδας μας στις 25/1/2013 και ώρα 22:00 θα γίνει κανονικά και σας περιμένει μετά το πέρας της κοπής της ΠΙΤΑΣ ΣΑΣ ? να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Τέλος σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εκδήλωση σας ? και πάνω από όλα καλή χρονιά.

Ενημερωτικά την Δευτέρα και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας Δ.Σ. με θέμα υποβολή παραίτησης προέδρου και αντιπρόεδρου και ορισμό ημερομηνίας έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Πρασσα Γιούλη Χαμαιδης Δημήτρης Κουλης Νίκος

Δημ σχέσεις πρόεδρος Δ.Σ. αντιπρόεδρος Δ.Σ.».