“Τη μεγαλύτερη δυνατή διάκριση”

Για το πρώτο του επίσημο παιχνίδι ετοιμάζεται ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος υποδέχεται αύριο (30/10, 17:30) τον Ερμή Λαγκαδά.  Ο Δημήτρης Χουχουλής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, περιμένουν να δουν στην πράξη τα αποτελέσματα της δουλειάς που προηγήθηκε και κατά πόσο η ομάδα είναι έτοιμη να αντιδράσει στα δύσκολα.

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να έχουμε μία καλή σεζόν και να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο Πανερυθραϊκός επέστρεψε με το “σπαθί” του στην Α2, εκεί που ανήκει και εκεί θέλει να καθιερωθεί. Πρώτο μέλημά μας είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη εξασφάλιση της παραμονής, Από κει και έπειτα, ό,τι καλύτερο μπορεί να έρθει, θα είναι καλοδεχούμενο», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του Πανερυθραϊκού και συνέχισε:

«Είμαστε μία ομάδα με πολλά ταλαντούχα παιδιά, τα οποία όμως, τα περισσότερα από αυτά στερούνται εμπειριών, σε ό,τι αφορά το επίπεδο της Α2. Διαθέτουμε και άλλους πιο έμπειρους παίκτες και μέσα από αυτό το κράμα, θα αναζητήσουμε την μεγαλύτερη δυνατή διάκριση για τον Πανερυθραϊκό, σε μία πολύ δύσκολη χρονιά, όπως αναμένεται. Χρειαζόμαστε την πολύτιμη στήριξη των φιλάθλων μας».