Τη φανέλα της ΦΕΑ θα συνεχίσει να φορά ο Γιάννης Παπακώστας

Το… γαϊτανάκι των ανανεώσεων συνεχίζεται από τη ΦΕΑ, με τον Γιάννη Παπακώστα να είναι εκείνος που πήρε σειρά! Ο νεαρός γκαρντ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας και τη νέα περίοδο, με τον προπονητή της ΦΕΑ Αλέξη Καρατζά να κρατά έτσι ένα πολύτιμο “γρανάζι” της “μηχανής” του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“ΦΕΑ και Γιάννης Παπακώστας θα πορευτούν μαζί για μία ακόμη αγωνιστική σεζόν. Ο 21χρονος γκαρντ, ο οποίος ήρθε στην ομάδα έπειτα από δύο επιτυχημένες σεζόν με ανόδους σε Αγίους Αναργύρους και Αργοναύτη Τριγλίας, ενώ παλαιότερα συμμετείχε στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής (παιδικό – εφηβικό) του Παναθηναϊκού, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, με τον νεαρό άσο να αποτελεί για τον Αλέξη Καρατζά ένα πολύτιμο εργαλείο στο “γρανάζι” της… μηχανής της ΦΕΑ.
Εκτός, όμως, από μέλος της ανδρικής ομάδας ο Παπακώστας ήταν προπονητής και στα μικρά τμήματα υποδομής των “κυανέρυθρων” επιτελώντας πολύ καλό έργο. Στις δύο από τις τρεις αναμετρήσεις που αγωνίστηκε στο περυσινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής με τη φανέλα της ΦΕΑ, ο νεαρός γκαρντ σημείωσε 7 πόντους. Πέντε με αντίπαλο τον Αργοναύτη Τριγλίας στην πρεμιέρα (11/10), στη νίκη της ΦΕΑ με σκορ 100-93 και δύο στην εκτός έδρας νίκη (73-81) με αντίπαλο τον Παπάγου στο “Σαλούν”, την 2η αγωνιστική (18/10).
Έτσι, μετά τους Αλέξανδρο Στεργιάκη, Λευτέρη Καραλευθέρη, Χάρη Λίτσο, Γιάννη Ζήρο και Νίκο Γεωργοπαπαδάκο, η ΦΕΑ έφτασε τις έξι ανανεώσεις παικτών από το περυσινό ρόστερ και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις”.