Τιμάει Ζούπα, Τριανταφύλλου

Ο απερχόμενος δήμαρχος Υμηττού Χρήστος Ζούπας και ο επί σειρά ετών συμπαραστάτης της Δάφνης Χρήστος Τριανταφύλλου θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Αμύντα Δάφνης, η οποία θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο«Μιχάλης Μουρούτσος».

Αύριο, εξάλλου, θα γίνει και ο ετήσιος χορός του νεοσύστατου συλλόγου, στο κέντρο «Αθηνών Αρένα». Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμύντα Δάφνης:

Τιμάμε τον Χρήστο Ζούπα

“Η συνένωση του Α.Ο. Δάφνης με τον Α.Ο. Αμύντα φέτος το καλοκαίρι, αποτέλεσε την απαρχή για την δημιουργία ενός ενιαίου και ανεξάρτητου συλλόγου, ο οποίος θα αντιπροσωπεύει τον Καλλικρατικό Δήμο της Δάφνης.

Ο Α.Ο. Αμύντας Δάφνης – Υμηττού, συνεχίζει την οργάνωση του σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, με στόχο να δώσει αθλητική διέξοδο στους νέους της περιοχής, να αναδείξει νέα ταλέντα από τις υποδομές του καλλιεργώντας πρώτιστα τα ιδεώδη του «ευ’ αγωνίζεσθαι».

Παράλληλα το Δ.Σ. του Α.Ο. Αμύντας Δάφνης – Υμηττού, θέλοντας να τιμήσει τους ανθρώπους που στηρίζουν επί πολλά χρόνια αυτή την προσπάθεια, αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τον απερχόμενο Δήμαρχο Υμηττού, κορυφαίο επιστήμονα και ζωντανή ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ, Χρήστο Ζούπα, καθώς και τον Χρήστο Τριανταφύλλου, επί χρόνια συμπαραστάτη του Α.Ο. Δάφνης.

Οι δύο σημαντικοί άνθρωποι του Α.Ο. Δάφνης και του Αμύντα, θα τιμηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του ενοποιημένου πλέον Α.Ο. Αμύντα Δάφνης – Υμηττού, την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Μουρούτσος».