Τιμήθηκαν “Μάτζικ” και “Λάζος” στην πίτα του Μαντουλίδη

Οι Νίκος Σταυρόπουλος και Λάζαρος Παπαδόπουλος ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη – ΜΒΑ και του σωματείου ΜΑΣ Μαντουλίδης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/1) στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, παρουσία αθλητικών και πολιτικών αρχών της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο επικεφαλής των προπονητών Νίκος Κεραμέας, που έκανε μια μικρή αναδρομή στην Ακαδημία. Στην συνέχεια παρουσιάστηκε βίντεο από την καριέρα του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και νυν τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ Νίκου Σταυρόπουλου, ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του από τον γενικό γραμματέα του ΜΑΣ Μαντουλίδη και διευθυντή Αθλητισμού των Εκπαιδευτηρίων Μάκη Χασιώτη.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Λάζαρος Παπαδόπουλος ήταν ο επόμενος που τιμήθηκε από τον Νίκο Κεραμέα, ενώ η πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων Αικατερίνη Μαντουλίδου βράβευσε τον επί 25 χρόνια γιατρό της ομάδας Βασίλη Πέτροβιτς.

Τέλος τιμήθηκαν οι ομάδες εφήβων και παίδων του ΜΑΣ Μαντουλίδης, οι οποίες κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Στην πρώτη τα μετάλλια απένειμε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος και στην δεύτερη ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Θεσσαλονίκης Γιώργος Μελετιάδης. Από την κοπή της πίτας, τυχεροί αναδείχθηκαν οι δημοσιογράφοι, στο κομμάτι των οποίων βρέθηκε το τυχερό φλουρί!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους προαναφερθέντες, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο πολιτευτής Κώστας Μαργαρίτης, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Ηρακλής Νίκος Δουβής, ο πρόεδρος της επιτροπής αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΘ Αρης Γραμμενίδης, τον μέλος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΘ Μιχάλης Παπαγεωργίου, ο ταμίας του Συνδέσμου Βετεράνων Θεσσαλονίκης Πάρης Πετράς και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Κριτών Γιώργος Γκιουζέλης.