«Τιμονιέρης» στο Παγκράτι αναλαμβάνει ο Γιάννης Γιαννόπουλος

Στα χέρια ενός παίκτη που έχει ιδρώσει στο παρελθόν τη φανέλα του Παγκρατίου, δίνει το «τιμόνι» της ομάδας η διοίκηση. Ο Γιάννης Γιαννόπουλος θα είναι ο νέος «τιμονιέρης» των «ροσονέρι» και πλέον μαζί με τους ιθύνοντες τον σύλλογο θα… χαράξουν το πλάνο για την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον παλιό καλαθοσφαιριστή του συλλόγου μας, Γιάννη Γιαννόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει χρέη προπονητή της ομάδας μπάσκετ Ανδρών.

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος ήταν μέλος της χρυσής εποχής του Παγκρατίου στα σαλόνια της Α1 και καταξιωμένος στο χώρο του μπάσκετ ως παίκτης αλλά και ως προπονητής, με τον οποίον μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας αλλά και εμπιστοσύνης.

Από αύριο κιόλας ο νέος προπονητής μας σε συνεργασία με την επιτροπή μπάσκετ ανδρών θα ξεκινήσει την διαδικασία στελέχωση της ομάδας με γνώμονα τον σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου και στους φιλάθλους μας και με στόχο την αξιοπρεπή πορεία στον δύσκολο μαραθώνιο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Με δεδομένη την αμέριστη πίστη και συμπαράσταση στο πρόσωπό του, ευχόμαστε στον κόουτς Γιαννόπουλο, καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία!».