«Τιμονιέρης» του Εργοτέλη παραμένει ο Γιάννης Βισκαδουράκης.

Για μία ακόμη σεζόν, την 5η του συνεχόμενη ο Γιάννης Βισκαδουράκης θα παραμείνει «τιμονιέρης» στον Εργοτέλη. Το… φλερτ των «κιτρινόμαυρων» με τον Έλληνα προπονητή απέδωσε καρπούς, με τον «γάμο» των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται, ενώ στο πλευρό του ο Βισκαδουράκης θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του τον Γιώργο Γωνιωτάκη.

«Ήταν μια κοινή επιθυμία και από τις δυο πλευρές και από εμένα και από τη διοίκηση. Η ως τώρα συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι εξαιρετική και θέλαμε να συνεχίσουμε», σχολίασε ο Βισκαδουράκης μιλώντας στο ergotelis.gr για την παραμονή του στην ομάδα και συμπλήρωσε: «Οι στόχοι που έχουμε είναι οι ίδιοι, η ομάδα σε ένα μεγάλο ποσοστό θα παραμείνει η ίδια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Με κάποιες ελάχιστες προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν, πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική.
Η αποχή πέρσι ήταν μια κοινή συνισταμένη για όλες τις ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε η μετάβαση αυτή να είναι ομαλή και να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να ξεκινήσουμε την προετοιμασία και να μεταβούν ομαλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ως τώρα άμεσο συνεργάτη μου Αλέξη Χριστοδούλου ο οποίος θα παραμείνει κοντά μας όμως οι υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στο ίδιο πόστο. Τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Γωνιωτάκης, ένας εξίσου καλός προπονητής, με τον οποίο θα έχουμε επίσης μια άψογη συνεργασία».