Τιμούν Γκούμα, Μπουντούρη και Λιαδέλη…

Έχουν…  γαλουχήσει γενιές και γενιές του ελληνικού μπάσκετ. Το λιγότερο, λοιπόν, που θα μπορούσε να κάνει ο σύλλογος των βετεράνων καλαθοσφαιριστών για τους Βασίλη Γκούμα, Νίκο Μπουντούρη και Παναγιώτη Λιαδέλη είναι να τους τιμήσει, κάτι που θα γίνει στο φιλικό που έχουν προγραμματίσει την Μ. Τετάρτη (20/4) με αντίπαλο τους παλαιμάχους του Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, την Μεγάλη Τετάρτη (20/04), σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, θα τιμήσει δύο γενιές καλαθοσφαιριστών, στα πρόσωπα των Βασίλη Γκούμα, Νίκου Μπουντούρη και Παναγιώτη Λιαδέλη. Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ Παλαιμάχων Βόλου και Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο ΕΑΚ Βόλου.

Επίσης θα τιμηθεί κι ο πρώην διεθνής διαιτητής Κώστας Κορομηλάς, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Εκ μέρους του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το κοινό του Βόλου για το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει εξαντλώντας σχεδόν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, τα έσοδα της οποία θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εκτός από το ρόστερ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, στο Βόλο θα δώσουν το παρών κι άλλες παλιές δόξες του αθλήματος όπως οι Μηνάς Γκέκος, Τάκης Κορωναίος, Γιώργος Καραμβέρης και Χρήστος Ιορδανίδης.

Παλαίμαχοι Βόλου: Καραμανώλης, Καραΐσκος, Δεληκούρας, Βλιώρας, Βουτίνας, Δροσόπουλος και πολλοί άλλοι.
Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας: Σιγάλας, Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Λημνιάτης, Κωνσταντινίδης, Μπαλογιάννης, Γαλακτερός, Μπουντούρης, Λιαδέλης, Χ. Χριστοδούλου, Παπαγιάννης, Χρυσανθόπουλος, Πρέλεβιτς, Λινάρδος».