Τιμούν τον Βαγγέλη Αλεξανδρή

Σε ειδική εκδήλωση η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη – ΜΒΑ και ο Μαντουλίδης στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας,  θα τιμήσουν τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και νυν προπονητή του Αρη, Βαγγέλη Αλεξανδρή για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Η  κοπή της πίτας και η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθούν  την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11 π.μ. στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου (Εθνική Οδός Θεσ/νίκης– Ν. Μουδανιών).

Για το λόγο τόσο η Ακαδημία, όσο και ο Μαντουλίδης καλούν τον κόσμο να παρευρεθούν στη γιορτή:

«Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη – ΜΒΑ και το σωματείο ΜΑΣ – ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή,   5 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11 π.μ. στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου (Εθνική Οδός Θεσ/νίκης–

Ν. Μουδανιών).

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης Βαγγέλης Αλεξανδρής για την προσφορά του στον αθλητισμό».