Τιμούν τον Κώστα Μπρούστα!

O Εθνικός και συγκεκριμένα η επιτροπή παλαιμάχων τιμά το παρελθόν καθώς στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας θα τιμήσουν μία εμβληματική μορφή του συλλόγου, τον Κώστα Μπρούστα. 

Αναλυτικά:

«Γιορτή τιμής και μνήμης διοργανώνει η επιτροπή παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Εθνικού Πειραιώς το Σάββατο 5 Μαΐου, στον αγώνα της ομάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος θα κρίνει την τελευταία θέση των Play-off. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί μεταξύ άλλων, ο κορυφαίας παίκτης και εμβληματική μορφή του μπασκετικού Εθνικού, Κώστας Μπρούστας, και παράλληλα θα αποσυρθεί η φανέλα του.

Επίτιμοι καλεσμένοι στην γιορτή των παλαίμαχων θα είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, Ευάγγελος Λυμπεράτος, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, Γιάννης Μακρής, παλαίμαχοι αθλητές του Εθνικού και του Ολυμπιακού από την Αθήνα, τον Πειραιά και την Θεσσαλονίκη, ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Τρόντζος, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Πειραιά, Νίκος Καλαμακιώτης και ο Περιφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την ομάδα μας στο κρίσιμο παιχνίδι και να τιμήσετε με την παρουσία σας την ιστορία του συλλόγου μας!».