Τιμ μάνατζερ στην Καρδίτσα, ηγέτης στους Σοφάδες ο Τσιαμούρας!

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του έως πρότινος αρχηγού του ΑΣ Καρδίτσας Γιώργου Τσιαμούρα, τον οδήγησαν στην απόφαση να μην αγωνιστεί τη νέα περίοδο με τη φανέλα της ομάδας.

tsiamouras_giorgos_sourcekarditsasportivaΔεν αποχώρησε εντελώς, ωστόσο, από τον σύλλογο καθώς θα στηρίξει την προσπάθειά του από το ρόλο του τιμ μάνατζερ. Την ίδια ώρα, πάντως η αγάπη του 35χρονου φόργουορντ να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ, τον οδήγησε στη συμφωνία με τους Σοφάδες, που αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα και πλέον γίνεται ο ηγέτης τους!!!

Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Σοφάδων:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για συνεργασία με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Τσιαμούρα. Ο Τσιαμούρας που αγωνίζεται στις θέσεις 2-3-4, με πολύχρονη εμπειρία στην Γ Εθνική , στην οποία ως αρχηγός του ΑΣ Καρδίτσας την περασμένη χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη Β Εθνική, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην φετινή προσπάθεια του Γ.Σ.Σ.. Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία και πιστεύει ότι μαζί θα φθάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.
Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.»