Τον σκότωσαν για 500 ευρώ!

Το ποσό των 500 ευρώ ήταν η λείασύμφωνα με την αστυνομία – του δράστη που δολοφόνησε τον Λιούμπο Γιοβάνοβιτς! Τα χρήματα, μάλιστα, αυτά δεν τα πήρε ο δράστης και οι συνεργοί του απ’ τα τραπέζια του καζίνο, αλλά υπήρχαν στο πορτοφόλι ενός απ’ τους εργαζόμενους που ήταν πιο κοντά τους. Κατά την αποχώρησή του ο δράστης, βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής με τον άτυχο 24χρονο μπασκετμπολίστα, ο οποίος πιθανώς έκανε κάποια κίνηση για να του αρπάξει το όπλο, με συνέπεια ο δράστης να πατήσει τη σκανδάλη και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο δράστης και οι συνεργοί του έφυγαν τρέχοντας, ενώ ο άτυχος Λιούμπο ξεψύχησε στον σταθμό των Πρώτων βοηθειών που είχε μεταφερθεί. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει άγριο κυνηγητό απ’ την πρώτη στιγμή, προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη του στυγερού εγκλήματος και τους συνεργούς του.

Στο αστυνομικό τμήμα κρατούνται κάποιοι ύποπτοι, ενώ ήδη στα χέρια της η αστυνομία έχει το βίντεο απ’ την κάμερα κλειστού κυκλώματος, αλλά και διάφορα αντικείμενα απ’ τον τόπο δολοφονίας. Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι απ’ το βίντεο θα μπορέσουν να συλλέξουν αρκετά στοιχεία για τον δράστη, δίχως ν’ αποκλείουν το ενδεχόμενο μάλιστα να ομολογήσει και κάποιος απ’ τους υπόπτους που έχουν ήδη στα χέρια τους!